خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کیفت خودرو به ۵۰۰ صنعت بستگی دارد

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | جمعه، 13 اسفند 1400 - 09:06
عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت گفت: کیفیت خودرو نتیجه همکاری بین ۵۰۰ صنایع مختلف از جمله قطعه ساز، مجموعه ساز، خودروساز و در نهایت شرکت‌های خدمات پس از فروش است.
كيفيت،خودرو،كاكايي،تيراژ،تنظيم،همراه

کاکایی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان:
آقای امیرحسن کاکایی می گوید: هم اکنون راهبردی که در صنعت خودرو حاکم است اولویت تیراژ همراه با کیفیت است، در حالی که باید برعکس شود یعنی کیفیت باید همراه با تیراژ شود.
باید اختیارات به مسئولان داده شود تا بر اساس کیفیت تصمیم گیری کنند.
نظام تنظیم گری باید مبتنی بر تنظیم بازار باشد تا بازار با این روند به روال عادی باز گردد.
رحمانی مدیر بازاریابی و فروش ایران خودرو با اشاره به استانداردهای 85 گانه خودرو خبر از پایان تولید پژو 405 و سمند در سال آتی می دهد.
دو روز پیش رئیس جمهور به صورت سرزده به یکی از شرکت های خودروسازی رفت و در این بازدید از حذف انحصار در توزیع (قرعه کشی) و همچنین رفع کمبود قطعات برای تکمیل خودروهای ناقص سخن گفت.