خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمله به کاروان لجستیک آمریکا در صلاح الدین عراق- اخبار آسیای غربی - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | جمعه، 13 اسفند 1400 - 02:35
رسانه‌های عراقی از هدف قرار گرفته شدن یک کاروان لجستیک آمریکا در صلاح الدین خبر دادند.
عراق،نيروهاي،آمريكا،آمريكايي،پايان،كشور،لجستيك،صلاح،كاروان،ن ...

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از شفق نیوز، یک کاروان لجستیک نظامیان آمریکایی در استان صلاح الدین عراق هدف انفجار قرار گرفت.
بر اساس این گزارش، یک بسته انفجاری در مسیر عبور کاروان لجستیک نظامیان آمریکا در استان صلاح الدین منفجر شد.
این انفجار خسارات جانی در پی نداشته است.
سیزدهم دی ماه 1398 ه.ش، دولت تروریست آمریکا، سپهبد سردار سلیمانی، فرمانده سابق نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به همراه «ابومهدی المهندس»، جانشین فالح الفیاض رئیس حشد شعبی را در فرودگاه بغداد به شهادت رساند.
پارلمان عراق دو روز بعد از این اقدام تروریستی، به طرح اخراج نیروهای آمریکا از عراق رأی مثبت داد.
به دنبال این مصوبه پارلمان، دولت عراق تحت فشار شهروندان و احزاب سیاسی این کشور وارد سلسله گفت‌وگوهایی تحت عنوان گفت‌وگوهای راهبردی با آمریکا شد و بعد از چهار دور گفت‌وگو، دو کشور به توافق رسیدند که تا پایان سال میلادی جاری به حضور نیروهای رزمی آمریکایی در عراق پایان دهند.
در حالی که قرار بود نیروهای آمریکایی طبق توافق بغداد و واشنگتن در پایان سال 2021 میلادی عراق را ترک کنند، کاخ سفید اعلام کرده که مأموریت نیروهای این کشور در عراق از نظامی به مستشاری تغییر کرده است و این نیروها همچنان در عراق باقی خواهند ماند.
این در حالی است که گروه‌های مقاومت تاکید کرده‌اند که ادامه حضور آمریکایی‌ها را به مثابه اشغالگری می‌دانند و به هر شکلی با اشغالگران مقابله خواهند کرد.
انتهای پیام/