جنگ نظامی به جنگ شناختی تغییر ماهیت داده است
رئیس دانشکده رسانه فارس گفت: دفاع ما کشورهای در حال توسعه در مقابل زیاده خواهی های کشورهای توسعه یافته در جریان است و از جنگ نظامی به جنگ شناختی رسیده است.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، جمعی ازمدیران و سردبیران خبرگزاری ها و روزنامه های هند از دانشکده رسانه خبرگزاری فارس دیدار کردند .
«حمید حسن پور رئیس دانشکده فارس در ابتدای این دیدار گفت: اشتراکات زیادی بین دو کشور هندوستان و ایران وجود دارد ،علاوه بر اشتراکات زبانی و فرهنگی هر دو کشور منطق سیاسی مشترکی دارند ،هندوستان هم زخم خورده هم زخم زده استعمار است.
وی گفت : دفاع ما کشورهای در حال توسعه در مقابل زیاده خواهی های کشورهای توسعه یافته در جریان است و از جنگ نظامی به جنگ شناختی رسیده است ،دراین جنگ سربازانش و فرمانده هان آن رسانه و صاحبان رسانه هستند.
تفکر ضد استعماری وتقابل با دنیای غرب از نقاط اشتراک دو کشور هست که می تواند جبهه جدید و مشترکی را ایجاد کند، جمله ای از امام خمینی(ره) هست که فرمودند:"امیدواریم بشر به رشدی برسد که مسلسل ها به قلم تبدیل شود "؛ هم اکنون بشر به این رشد رسیده ولی قلم در دست افراد صالح نیست .
وی گفت: تاریخ نشان داده اسلحه را نمی شود از دست دشمن گرفت بلکه باید آن را بی اثر کرد .
هدف دانشکده رسانه فارس هم تربیت افرادی آگاه به مبانی رسانه است تا با هجمه های نظام سلطه مقابله کنند و بتوانند تاثیر گذار باشند .ما آموزه های قرآنی داریم که دوست دوست من دوست من و دشمن دشمنم دوست من است ،دایره همرزمان ما محدود به دین و اعتقاد و تفکر خاصی نیست بلکه هر کس با هر با هر دین ،آیین و مسلک با جریان سلطه مقابله کند با او همکاری خواهیم داشت، امیدواریم بتوانیم دانش ها و توانایی ها را به اشتراک بگذاریم تا به سمت دنیایی عادلانه حرکت کنیم و زمینه را برای ظهور منجی فراهم کنیم .
رئیس دانشکده رسانه فارس در باره حضور رسانه های خارجی در ایران و نحوه اطلاع رسانی اخبار ایران گفت: ما به علت تحریم های ظالمانه امکان حضور همه رسانه های خارجی در کشور را نداریم و موسساتی مثل بی بی سی هم مجوز حضور در کشور را ندارند ولی در ایران موسساتی هستند که خبر را به شکل خام در اختیار خبرگزاری ها قرار می دهند ،البته امروزه جنس رسانه ها در دنیا تغییر کرده است و امروزه بیشتر از آژانس هایی که اخبار رسمی را تولید کنند افراد غیر رسمی درتولید خبر نقش عمده دارند جنگ اوکراین نمونه بارز این موضوع است که هر فرد با یک تلفن همراه و فیلم گرفتن از اتفاقات خود یک رسانه است .
وی در رابطه با آزادی رسانه ها در ایران گفت : در ایران انتقاد و ابراز عقیده کاملا آزاد است و صدای مخالف خاموش نمی شود.
در ادامه افراد حاضر در هیأت اصحاب رسانه هند به بیان دیدگاه های خود پرداختند .
شمس تبریزی قاسمی مدیر خبر گزاری ملت نیوز گفت: از اینکه این دانشگاه با این امکانات برای تربیت نیروهای متخصص را می بیند بسیار خوشحال است .طبق حدیث نبوی قدرت قلم از شمشیر بیشتر است .
وی گفت :در ورود به اینجا زنان را دیدم که مشغول کار خبر هستند درست برعکس چیزی که در هندوستان انعکاس می دهند و می گویند زنان در ایران زندانی هستند و از حقوق اولیه خود محروم هستند ،من در بازگشت به کشورم واقعیت ها را منعکس خواهم کرد که می تواند تاثیر گزار باشد .
محمد انجم مدیر روزنامه تقدیر گفت : ایران را محدود به ۸۰ میلیون نفر نکنید ما در هند ۲۵۰دمیلیون مسلمان و ۳۵میلیون شیعه اثنی عشری داریم که ریشه نژادی آنها ایرانی است آنها همگی شیفته اهل بیت و دوستار ایران هستند که این از برکات انقلاب اسلامی است .
وی گفت: اولین شهید روزنامه نگار درهند مولوی محمد باقر شیرازی بود که در سال ۱۸۷۵ردو روزنامه اردو زبان در دهلی به راه انداخت که باعث به وجود آمدن جنگ استقلال طلبی هندوستان علیه انگلستان شد ، نیروهای انگلیسی روشنگریهای او را تاب نیاوردند و او را در دهلی اعدام کردند.
انتهای پیام/