خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مطالبات برانکو روز سه‌شنبه به حسابش واریز می‌شود

تسنیم | ورزشی | یکشنبه، 15 اردیبهشت 1398 - 13:56
با پیگیری‌های صورت گرفته توسط مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، ارز مورد نیاز برای پرداخت مطالبات سرمربی کروات این تیم تأمین شد.
مالي،باشگاه،تأمين،جلسات،پرسپوليس،ارز،پيگيري

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، ایرج عرب برای پیگیری امور اقتصادی و مالی باشگاه، مصوبات هیئت مدیره و همچنین تأمین منابع ارزی، در تهران ماند و در سفر به ازبکستان، همراه سرخپوشان نشد.
در هفته‌های گذشته برای حل مسائل مالی، جلسات مختلفی در باشگاه تشکیل شده بود و در نهایت جلسات مستمر در دو هفته گذشته با حامیان مالی و پیگیری برای تأمین ارز مورد نیاز منجر به نتیجه شد.
به این ترتیب، با تأمین ارز مورد نیاز، روز سه‌شنبه نسبت به واریز وجوه مربوط به مطالبات برانکو ایوانکوویچ اقدام می‌شود.
باشگاه پرسپولیس در این ارتباط قدردانی خود را از صبوری وفادارانه و متعصبانه سرمربی تیم اعلام می‌کند.
با تدابیر صورت گرفته، امیدوار هستیم که ثبات مالی و منابع درآمدی را تا حد زیادی شاهد باشیم که معنای کاسته شدن از دغدغه‌های مالی در مقاطع پیش روست.
همچنین امیدواریم با حضور قدرتمندانه در گام‌های پایانی فصلی که در آن قرار داریم در لیگ برتر و لیگ قهرمانان شادی به هواداران هدیه شود.
انتهای پیام/