از مشخص شدن نتایج آزمون دکتری تا حضوری شدن آموزشهای دانشگاه آزاد از ۱۴ فروردین
دانشگاهها در هفتهای که گذشت با اخبار متعددی همراه بودند.
دانشگاه ها در هفته ای که گذشت با اخبار متعددی همراه بود که در ادامه می خوانید.
صنایعی موفقند که طرح آنها برخاسته از دانشگاه باشد
عزیزالله گنجی گفت: ارتباط صنعت و دانشگاهها طبق منویات مقام معظم رهبری باید به صورتی تقویت شود تا بتوان به تولید داخلی و ساخت خودروهای باکیفیت اعتماد کرد.
مسئولان آموزش عالی میگویند که ارتباط صنعت با دانشگاه در جهت تحقق بخشیدن اهداف نظام به ویژه منویات مقام معظم رهبری در گام دوم انقلاب است.
او گفت: مشکلات موجود در صنعت حل نمیشوند؛ مگر این که دانشگاهها در این مسیر ماموریت گرا شوند.
کارشناسان معتقد هستند که ورود دانشگاهها به صنعت باعث افزایش کیفیت محصولات ایرانی خواهد شد.
گنجی درباره نقش دولت به عنوان ضلع سوم برای تقویت ارتباط دانشگاهها با صنعت گفت: طرح صنایع موفق در دنیا از دانشگاهها برخاسته شده اند؛ بنابراین دولت باید در جهت تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه با در نظر گرفتن بودجه و حمایت مالی بکوشد.
نتایج اولیه آزمون دکتری در اردیبهشت و خرداد اعلام میشود
عبدالرسول پورعباس در جمع خبرنگاران در دانشگاه علم و صنعت گفت: با توجه به شرایط کرونایی فاصله حداقل ۱.۵ متری برای تمام داوطلبان کنکوری در جلسات آزمون در نظر گرفته شده است.
آزمون دکتری ۱۴۰۱ امروز ۶ اسفند با حضور ۱۸۶ هزار و ۵۵۶ نفر برگزار شد.
تمام حوزهها تا اخرین ساعات شب گذشته ضدعفونی شدهاند و برای مبتلایان احتمالی هم اتاق ویژه در نظر گرفته شده است.
طبق اعلام سازمان سنجش، اوایل مرداد مصاحبههای دکتری در دانشگاهها آغاز میشود و نتایج نهایی در شهریور اعلام خواهد شد.
او درباره نام نویسی آزمون سراسری سال ۱۴۰۱ گفت: تاکنون یک میلیون و ۴۸۰ هزار نفر در کنکور سراسری ۱۴۰۱ نام نویسی کردهاند و امشب آخرین فرصت نام نویسی است و تا زمانی که آخرین نفر در صف نام نویسی باشد سایت باز است.
طبق گفته او، میزان نام نویسی نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش یافته است اما زمان آن دیگر تمدید نخواهد شد و پس از پایان نام نویسی فایل بسته شده و برای عملیات اجرایی کنکور ارسال میشود.
ابزارهای دقیق در کنترل ناوبری شناسایی شدند
زهره فتحی گفت: طرح «دیفئومورفیسمهای همدیس روی منیفلدهای فینسلری و مسئله ناوبری زرملو با موانع متحرک» شامل دو بخش «ناوبری» و «نگاشتهای حافظ دایره» است.
بخش اصلی این پروژه راجع به مسئله ناوبری بوده که از مسائل کلاسیک و معروف حساب تغییرات وشاخه کنترل بهینه است.
یکی از اهداف ما در این رساله پیدا کردن مسیرهای بهینه زمانی برای هواپیما و کشتی در حضور موانع ثابت و متحرک است یعنی مسیرهایی که در کوتاهترین زمان ممکن به مقصد برسند و با موانع متحرکی که در مسیرشان قرار گرفته هیچ برخوردی نداشته باشند.
او دربار هدف پروژه گفت: با معادلاتی که در دست داشتیم درصدد پیدا کردن تابع کنترلی بودیم که کشتی را در کمترین زمان، بدون برخورد با موانع ثابت و متحرک به مقصد برساند.
محقق دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به مزیت رقابتی این طرح گفت: در این طرح حل مسئله ناوبری در حضور موانع ثابت و متحرک و از دیدگاههایی مورد مطالعه قرار گرفته است که قبلا موجود نبوده اند؛ در واقع روشهایی ابداع کرده ایم که قبلا مورد استفاده قرار نمیگرفته اند.
این نو بودن روش ما در مطالعه مسئله ناوبری سبب میشود که ابزارهای دقیق تر، متفاوتتر و جدیدتری برای انجام کنترل ناوبری داشته باشیم و این باعث قوی شدن حاشیه رقابتی این طرح شده است.
در صورت پیاده سازی دقیق این نتایج میتوان مسیرهای بهینه را برای کشتی، زیردریایی، هواپیما، موشک، گریز از ترافیک و ...
تعیین کرد.
تعویق نام نویسی در آزمون ارشد دورههای فراگیر دانشگاه پیام نور