خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طرح ضیافت الهی در 81 بقعه متبرکه خراسان رضوی برگزار می‌شود

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 15 اردیبهشت 1398 - 13:53
مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی از طرح ضیافت الهی در 81 بقعه متبرکه خراسان رضوی و 16 مسجد حاشیه شهر مشهد خبر داد.
افطاري،مبارك،برگزار،ماه،متبركه،رمضان،بسته،رضوي،خراسان،مشهد،ط ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، حجت‌الاسلام محمد احمدزاده ظهر امروز در نشست خبری خود با اصحاب رسانه، اظهار داشت: همه‌ساله در ایام ماه مبارک رمضان طرح ضیافت الهی در امامزادگان و بقاع متبرکه خراسان رضوی برگزار می‌شود و امسال نیز این طرح در 81 بقعه متبرکه استان و 16 مسجد حاشیه شهر مشهد برگزار می‌شود.
وی افزود: در طول ماه مبارک رمضان طرح تلاوت نور در 55 بقعه مبرکه، جلسات تفسیر قرآن کریم در بقاع متبرکه شاخص و مراسم‌های بزرگداشت بانو گوهرشاد، وفات حضرت خدیجه(س)، ولادت امام حسن مجتبی(ع)، شب‌های قدر و شهادت امام علی(ع) و نماز عید سعید فطر از جمله برنامه‌های شاخص اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی بوده که با همکاری 101 مبلغ برگزار می‌شود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی با بیان اینکه سفره‌های افطاری ساده در بقاع متبرکه استان برپا می‌شود، گفت: برپایی این سفره‌های ساده و نورانی با کمک مردم و خیران نیک‌اندیش و واقفان بزرگوار برگزار می‌شود که 30 موقوفه آن ویژه شب‌های قدر است؛ در سال گذشته 23 هزار 390 نفر وعده سحری و 371 هزار نفر وعده افطاری را صرف کردند و هزینه سحری آن 93 میلیون و 900 هزار تومان و هزینه افطاری آن نیز 588 میلیون شد.
وی خاطرنشان کرد: همچنین بسته‌های افطاری خشک را هم به‌دست افراد محروم و کم‌برخوردار می‌رسانیم و در مرحله نخست 1100 بسته، در مرحله 220 بسته و در مرحله سوم هزار بسته لبنی در سطح استان توزیع شده است و در طول ماه مبارک رمضان بالغ بر 10 هزار بسته افطاری خشک در این مناطق توزیع خواهد شد؛ همچنین 450 بسته افطاری خشک به سیل‌زدگان خوزستان اهدا شد.
احمدزاده تصریح کرد: در ایام ماه مبارک رمضان نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد در محل نمایشگاه بین‌المللی مشهد برگزار می‌شود و غرفه‌های اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی در این نمایشگاه دایر است و در طول این ماه مبارک طرح مصحف شریف هم اجرا می‌شود.
وی تاکید کرد: برگزاری مسابقه مجازی صدای نور در ایام ماه مبارک رمضان با همکاری موسسه آموزش‌ عالی فردوس مشهد در بقعه متبرکه امامزادگان یاسر(ع) و ناصر(ع) طرقبه‌شاندیز برگزار می‌شود و علاقه‌مندان به شرکت در این مسابقه می‌توانند به کانال این مسابقه در پیام‌رسان‌های ایتا، روبیکا و سروش به نشانی majazinoor@ مراجعه کنند.
انتهای پیام/ح