خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لیز تراس در لیتوانی: باید اطمینان یابیم که پوتین ناکام می‌ماند

ایسنا | بین‌الملل | پنجشنبه، 12 اسفند 1400 - 15:30
وزیر امور خارجه انگلیس امروز (پنج‌شنبه) کنفرانس خبری خود در لیتوانی را اینطور آغاز کرد که "ما باید اطمینان حاصل کنیم که پوتین در این پروژه وحشتناک خود ناکام می‌ماند."
روسيه،خارجه،وزير،ليتواني،امور،انگليس

وزیر امور خارجه انگلیس امروز (پنج‌شنبه) کنفرانس خبری خود در لیتوانی را اینطور آغاز کرد که "ما باید اطمینان حاصل کنیم که پوتین در این پروژه وحشتناک خود ناکام می‌ماند."
به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه اسکای نیوز، لیز تراس، وزیر امور خارجه انگلیس در ادامه گفت که لندن از کشورهای بالتیک که زندگی‌اشان در "سایه تخاصم روسیه" است، حمایت خواهد کرد و افزود که ۲۰۰ نظامی انگلیسی در لیتوانی و در مرز برای حمایت و مانورهای نظامی مشغول به کار هستند.
وزیر خارجه انگلیس بار دیگر به اقداماتی که تاکنون علیه روسیه صورت گرفته است، از جمله تحریم‌ها پرداخت و توضیح داد که از نشست با متحدان کشورش در ناتو، اتحادیه اروپا و گروه هفت برای تقویت این اقدامات طی روزهای آتی استفاده خواهد کرد.
در همین حال وزیر امور خارجه لیتوانی در این خصوص ایده‌هایی داشت و گفت که اتحادیه اروپا باید دسترسی تمام بانک‌های روسیه به سامانه پرداخت سوئیفت را قطع کرده و واردات انرژی از روسیه را متوقف کند.
وزیر امور خارجه لیتوانی در کنفرانس خبری ویلنیوس گفت: ما باید تلاش کنیم که دسترسی تمام بانک‌های روسیه به سوئیفت قطع شود و باید شجاعت این را داشته باشیم که جلوی واردات انرژی از روسیه به اروپا را بگیریم.
انتهای پیام