خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۴ بیمار مبتلا به کرونا در فارس جان باختند

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 12 اسفند 1400 - 14:24
شیراز - طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۱۳ بیمار جدید مبتلا به کرونا در فارس بستری و ۱۴ نفر نیز جان باختند.
دوز،بيمار،تست،ابتداي،شيوع،مثبت

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی علوم پزشکی شیراز، از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون، دو میلیون و ۶۸ هزار و ۴۷۶ تست تشخیصی مولکولی و تست سریع در آزمایشگاه های استان تهیه شده که با بررسی نمونه های انجام شده، ۶۰۹ هزار و ۹۰۴ بیمار مثبت شناسایی شده است.
از مجموع تست های انجام شده از ابتدای شیوع تاکنون، یک میلیون و ۷۰۹ هزار و ۶۱۸ تست تشخیصی مولکولی بوده که ۵۰۸ هزار و ۷۸۹ مورد بیمار مثبت قطعی شناسایی شده، همچنین از ابتدای آغاز طرح شهیدحاج قاسم سلیمانی تاکنون ۳۵۸ هزار و ۸۵۸ مورد تست سریع انجام شده و ۱۰۱ هزار و ۱۱۵ بیمار مثبت شناسایی شده است.
با بستری ۱۱۳ بیمار جدید طی ۲۴ ساعت گذشته، هم اکنون ۸۷۹ بیمار مثبت و مشکوک دارای علایم در بیمارستان های استان بستری هستند که از این تعداد، ۱۶۹ بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی، در بخش های ICU، مراقبت های ویژه درمانی دریافت می کنند.
متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته ۱۴ هم استانی دیگر در اثر این بیماری جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان ناشی از کووید ۱۹ از ابتدای شیوع بیماری تا کنون به هفت هزار و ۸۴۰ نفر رسید.
همچنین از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون ۵۹۴ هزار و ۴۲۷ هم استانی مبتلا به کووید۱۹ بهبود یافته که از بیمارستان ها ترخیص شده و یا از ایزوله خانگی خارج شده اند.
در حال حاضر مجموع تعداد دوز تزریق شده واکسن کرونا در شهرستان های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با احتساب سه دوز، به هفت میلیون و ۸۳۰ هزار و ۱۷۶ دوز رسیده که از این تعداد سه میلیون و ۳۶۹ هزار و ۳۵۰ دوز نوبت اول، سه میلیون و ۵۲ هزار و ۹۶ دوز نوبت دوم و یک میلیون و ۴۰۸ هزار و ۷۳۰ دوز نوبت سوم واکسن بوده است.