سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز عملیات گسترده ارتش سوریه در حماه و ادلب

ایسنا | بین‌الملل | یکشنبه، 15 اردیبهشت 1398 - 13:31
منابع مطلع از آغاز عملیات گسترده ارتش سوریه علیه گروه‌های مخالف در دو استان حماه و ادلب خبر دادند.
حماه،حومه،ارتش،سوريه،آغاز،تركيه،عمليات،نظامي،تروريستي،مخالف،منبع

منابع مطلع از آغاز عملیات گسترده ارتش سوریه علیه گروه‌های مخالف در دو استان حماه و ادلب خبر دادند.
به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای القدس العربی، یک منبع نظامی سوری در بیانیه‌ای اعلام کرد که همزمان با تخلیه برج‌های دیده‌بانی ترکیه در حومه شمال غربی استان حماه، ارتش سوریه نیز عملیات گسترده خود علیه گروه‌های مخالف در ادلب و حماه را آغاز کرده است.
وی افزود: گروه‌های مسلح تروریستی مستقر در استان ادلب و حومه آن برای انتقال تسلیحات و وارد کردن تعداد بیشتری از تروریست‌ها به این استان به منظور آغاز حمله به استان‌های حماه و لاذقیه تلاش می‌کنند.
این منبع گفت: گروه‌های تروریستی شمار زیادی از عناصر تروریستی را در منطقه "مورک" در حومه شمالی حماه مستقر کرده‌اند تا به مواضع ارتش سوریه و غیر نظامیان در مناطق اطراف یورش ببرند و با این اقدام به برخی برنامه‌های خارجی برای حمله به امنیت ملت سوریه جامه عمل بپوشانند.
وی ادامه داد: تمامی تحرکات تروریست‌ها زیر نظر گرفته شده و لحظه به لحظه پیگیری می‌شود و اقداماتی که آنها از چند روز پیش انجام می‌دهند تأییدی بر این مسئله است که در صدد تشدید اقدامات خصمانه‌شان هستند که البته همین موضوع آغازی بر پایان حتمی و قریب الوقوع آن‌ها خواهد بود.
از سوی دیگر، یکی از فرمانده‌هان ارتش سوریه در ادلب درباره عملیات ارتش برای آزادسازی ادلب و حومه حماه از لوث عناصر تروریستی و گروه های مخالف سوری اظهار داشت: آغاز عملیات نظامی زمینی از محور شهرک‌های "اللطامنه"، "کفرزیتا"، "مورک" و "کفرنبوده" واقع در حومه شمالی حماه خواهد بود.
وی افزود: تجهیزات نظامی زیادی توسط نیروهای دولتی به دو جبهه حماه و ادلب فرستاده شده‌اند و همچنین هزاران سرباز و مکانیزم نظامی نیز از مناطق درعا و حومه دمشق و حمص به این جبه‌ها منتقل شده‌اند.
این درحالی است که فرمانده نظامی گروه شورشی "جبهه آزادی‌بخش ملی" نیز در سخنانی اعلام کرد که گروه های مخالف سوری هزاران جنگجو را به دو جبهه حومه حماه و ادلب ارسال کرده‌اند.
در همین راستا، یک منبع بلند پایه در اپوزیسیون سوریه نیز گفت: این عملیات چند ساعت پس از آغاز نبرد "ارتش ملی" وابسته به گروه شورشی "ارتش آزاد" آغاز شد و به این موضوع اشاره دارد که احتمالا تفاهماتی میان روسیه و ترکیه و تحمیل یک واقعیت جدید صورت گرفته باشد که شامل تسلط نیروهای دولتی بر حومه حماه و برخی مناطق ادلب در مقابل باز گذاشتن دست ترکیه در حومه ادلب است.
این درحالی است که ارتش ترکیه خروج از مراکز دیده‌بانی خود در حومه شمال غربی حماه را آغاز کرده است.
این منبع افزود: روسیه و ترکیه به دنبال تسلط نیروهای دولتی سوریه و امن کردن راه‌های دمشق ـ حلب، حلب ـ لاذقیه و حلب به أعزاز تا مرزهای ترکیه هستند.
انتهای پیام