خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اتحادیه جهانی کشتی روسیه را از میزبانی و شرکت در کلیه مسابقات محروم کرد- اخبار کشتی و وزنه برداری - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | چهارشنبه، 11 اسفند 1400 - 22:53
در پی حمله نظامی روسیه علیه اوکراین، اتحادیه جهانی کشتی روسیه و بلاروس را از میزبانی و شرکت در کلیه مسابقات زیرنظر این اتحادیه محروم کرد.
جهاني،اتحاديه،مسابقات

به گزارش خبرگزاری تسنیم، طی روزهای گذشته تعداد زیادی از کشتی‌گیران سراسر جهان و همچنین اوکراین از اتحادیه جهانی کشتی خواسته بودند که همچون سایر فدراسیون‌های جهانی، روس‌ها را از شرکت در مسابقات محروم کند، اما به واسطه لابی و نفوذ روس‌ها در UWW، اتحادیه جهانی کشتی به نوعی جزو آخرین فدراسیون‌هایی بود که در این رابطه اطلاعیه داد.
امروز اتحادیه جهانی کشتی در پیج اینستاگرامی‌اش، در حالی که کامنت‌ها را بسته بود، نوشت: «کشتی‌گیران، مربیان و داورهای روسیه و بلاروس از حضور در مسابقات بین‌المللی محروم می‌شوند.
همچنین روسیه امسال میزبانی تمام مسابقات را از دست خواهد داد».
انتهای پیام/