خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 31 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حذف اعیان حمام تاریخی روزبه از نظر اداره اوقاف کاشان ممنوع است

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 11 اسفند 1400 - 18:53
کاشان - رئیس اداره اوقاف کاشان گفت: حذف اعیان حمام تاریخی روزبه از نظر اداره اوقاف کاشان به دلیل ارزش تاریخی ممنوع است.
حمام،كاشان،مسجد،تاريخي،امناي،هيئت،جامع

به گزارش خبرنگار مهر، در تاریخ نهم اسفند فیلمی در صفحه اصفهان خبرگزاری مهر با عنوان «حمام تاریخی که در کاشان تبدیل به مرغداری شده است» منتشر شد که در آن بی توجهی دستگاه‌های مربوطه به یک حمام تاریخی نشان داده شده بود.
بعد از انتشار این کلیپ مسلم محمودزاده رئیس اداره اوقاف کاشان در واکنش به پخش این فیلم در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه این حمام یک موقوفه است، اظهار داشت: درآمد این موقوفه باید در مسجد جامع کاشان هزینه شود که اکنون نیز در اختیار هیئت امنای مسجد است.
وی با بیان اینکه جلساتی برای ساماندهی این حمام با هیئت امنای مسجد جامع برگزار شده است، ابراز داشت: با توجه به اینکه ورودی این حمام توسط هیئت امنای مسجد جامع به یک میوه فروشی اتباع اجاره داده شده است این میوه فروشی علاوه بر سدمعبر، حمام را به زباله دانی و مرغداری تبدیل کرده است.
رئیس اداره اوقاف کاشان با اشاره به اینکه مقرر شده است این فرد محل مذکور را تخلیه کند، تصریح کرد: پس از تخلیه عملیات پاکسازی حمام انجام می‌شود.
وی با اشاره به اینکه حمام تاریخی روزبه یک بنای تاریخی و ارزشمند است، گفت: مقرر شد با سرمایه گذاری بخش خصوصی یا حتی هیئت امنای مسجد جامع کاشان و پس از سیر مراحل قانونی این حمام بازسازی و به کاربری مناسب تبدیل شود.
محمودزاده افزود: حذف اعیان این حمام به دلیل ارزش تاریخی از منظر اداره اوقاف ممنون و مطمئن هستیم اداره میراث فرهنگی هم چنین اجازه‌ای را نخواهد داد.