خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

در پایان سال به زندانیان سابقه‌دار مرخصی داده نمی‌شود

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 11 اسفند 1400 - 17:31
رئیس کل دادگستری خوزستان با اشاره به اقدامات انجام شده برای تامین بیشتر امنیت در پایان سال، گفت: دستور داده‌ایم در پایان سال به افراد دارای سابقه مرخصی داده نشود.
پايان،داده_نشود،مرخصي،خوزستان

ایسنا/خوزستان رئیس کل دادگستری خوزستان با اشاره به اقدامات انجام شده برای تامین بیشتر امنیت در پایان سال، گفت: دستور داده‌ایم در پایان سال به افراد دارای سابقه مرخصی داده نشود.
حجت‌الاسلام و المسلمین صادق مرادی در جمع خبرنگاران با اشاره به در پیش بودن مراسم چهارشنبه‌سوری اظهار کرد: دستور داده‌ایم در پایان سال به افراد دارای سابقه مرخصی داده نشود البته قبل از این ایام نیز گفته بودیم به افراد دارای سابقه سرقت مرخصی و ارفاق داده نشود.
به گزارش ایسنا، وی افزود: از سوی نیروهای نظامی و انتظامی با کسانی که در این ایام اقدام به اخلال در نظم کرده‌اند به ویژه اراذل و اوباش که احتمالا در چهارشنبه‌سوری نیز اقداماتی انجام می‌دهند، برخورد خواهد شد و در صورت لزوم بازداشت می‌شوند.
رئیس کل دادگستری خوزستان گفت: حداکثر توان نیروهای نظامی، انتظامی و قضایی تامین بیشتر امنیت استان خوزستان است تا پایان سال خوبی داشته باشیم.
وی افزود: به هم‌استانی‌ها قول می‌دهیم با هر کسی که بخواهد وارد خطر قرمز ما در بحث امنیت شود، به شدت برخورد شود.
انتهای پیام