سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

7 درصد ذخایر خونی کشور از استان خراسان رضوی تامین می‌شود- اخبار خراسان رضوی - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 11 اسفند 1400 - 16:31
گروه استان‌ها ـ معاون سازمان انتقال خون کشور در مشهد مقدس گفت: 7درصد ذخایر خونی کل کشور از استان خراسان رضوی تامین می‌شود.
خون،رضوي،خراسان،انتقال،درصد،كشور

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، حاج بیگی در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل انتقال خون استان خراسان رضوی اظهارداشت: خراسان رضوی جزو سه استان برتر در ارسال انتقال خون به استان‌های کشور است و 7 درصد خون کل کشور از خراسان رضوی تامین می‌شود.
وی با اشاره به پیش بینی سازمان بهداشت جهانی به کاهش میزان تولید خون و فرآورده‌های خونی در دوران همه گیری کرونا بین 20 تا 30 درصد گفت: خوشبخانه در سال 1399 میزان تولیدات سازمان انتقال خون ایران تنها 9 درصد کاهش را تجربه کرد.
معاون سازمان انتقال خون کشور افزود: ایران تنها کشور مسلمان عضو انجمن بین المللی خون‌های نادر است همچنین رتبه‌ اول اهدای خون در منطقه و در پالایش قراردادی پلاسما نیز جزو 55 کشور برتر دنیا است.
حاج بیگی با بیان اینکه خراسان رضوی با 56 درصد اهداکننده‌ مستمر خون از متوسط کشوری جلوتر است گفت: 5.4 درصد اهداکنندگان مستمر خون خانم‌ها هستند که خراسان رضوی در این شاخص هم از متوسط کشوری جلوتر است.
گفتنی است در این مراسم از زحمات دکتر سبحانی تقدیر و مجدی به عنوان سرپرست مدیرکل انتقال خون استان خراسان رضوی معرفی شد.
انتهای پیام/281/ی