سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آموزش کوفته هلو شیرازی + دستور تهیه

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | جمعه، 21 دی 1397 - 00:07
در مطلب زیر می‌خواهیم طرز تهیه کوفته هلو شیرازی را به شما آموزش دهیم.
زعفران،ورز،نخودچي،آماده،رنده،پياز،هلو،شيرازي،هلوي،كوفته

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کوفته هلوی شیرازی غذای محلی شیراز است.
این کوفته فاقد هلو است و نامگذاری احتمالاً بخاطر تشابه اندازه کوفته با هلو است.
بیشتربخوانید : دستور پخت کوکوی سیب درختی
مواد لازم برای کوفته هلوی شیرازی
گوشت چرخ شده 300 گرم
هویج یا نرگسی رنده شده 300 گرم
تخم مرغ 1 عدد
پیاز متوسط رنده شده 1 عدد
نمک و زردچوبه به میزان لازم
آرد نخودچی به میزان لازم
شکر 1 قاشق سوپ خوری
آبلیمو 1 قاشق سوپ خوری
مواد میانی کوفته هلوی شیرازی
پیاز بزرگ جهت پیاز داغ 1 عدد
گردو، کشمش، آلو بخارا (بدون هسته)، زعفران به میزان لازم.
آموزش کوفته هلو؛ غذای محلی شیرازی
طرز تهیه کوفته هلوی شیرازی
1.
ابتدا پیاز رنده شده را با گوشت چرخ کرده مخلوط کرده، نرگسی رنده شده را روی آن می ریزیم، به مقدار لازم ادویه می زنیم و کاملا ورز می دهیم.
کمی از مایه آماده شده را برمی داریم و به همراه کمی پیاز داغ درون آب جوش می ریزیم (جهت آماده شدن سس کوفته).
آرد نخودچی را به مایه اضافه می کنیم و ورز می دهیم، تخم مرغ را درون آن می شکنیم و باز هم ورز می دهیم و به تدریح آرد نخودچی به آن اضافه می کنیم تا انسجام بگیرد.
2.
به اندازه یک هلوی متوسط برداشته آنرا باز کرده و مقداری پیازداغ، گردو، کشمش و آلو بخارا را درون کوفته گذاشته و آن را گلوله می کنیم.
باید دقت کنیم بین کوفته ها حفره و هوا و جود نداشته باشد چون وا می رود و باز می شود.
3.
سپس کوفته های آماده شده را درون قابلمه ریخته و سر قابلمه را نیمه باز می گذاریم که کوفته ها باز نشوند.
4.
برای رنگ و طعم این کوفته از زعفران دم کرده استفاده می کنیم.
آبلیمو، شکر و زعفران را اضافه کرده و می گذاریم با حرارت ملایم جا بیفتد.
پس از یک ساعت کوفته هلوی شیرازی ما آماده است.
منبع: نمناک
انتهای پیام/
آموزش کوفته هلو؛ غذایی بدون هلو!