خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سالانه حدود 10 هزار تن ماهی و آبزیان خوراکی در استان اصفهان تولید می‌شود- اخبار اصفهان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 11 اسفند 1400 - 14:31
گروه استان‌ها- گروه استان ها-مدیر امور شیلات سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت:در استان سالانه حدود 10 هزار تن انواع ماهی های خوراکی تولید می‌شود که نیاز استان بالای 50 هزار تن است.
استان،انواع،ماهي،اصفهان،آبزيان،خوراكي،ماهيان،شهروندان

محمد رضا عباسی در گفتگو با خبرنگار تسنیم دراصفهان، با اشاره به تامین 20 درصد از نیاز بازار استان به ماهیان خوراکی در داخل استان اظهار داشت: بقیه نیاز استان به ماهیان خوراکی از سایر استان‌ها و استان‌های شمالی و جنوبی کشور تامین می‌شود و اکثر آبزیان مورد تقاضای شهروندان ماهی‌های جنوب کشور است که هزینه حمل‌ونقل آن‌ها نیز بیشتر است.
وی افزود: حدود 35 گونه انواع آبزیان و ماهی خوراکی در استان وجود دارد که 5 الی 6 گونه از این ماهیان خوراکی پرورشی و 30 گونه از آب های دریایی هستند.
مدیر امور شیلات سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان بیان کرد: در استان اصفهان سالانه حدود 10 هزار تن انواع ماهی‌های خوراکی تولید می‌شود که نیاز استان بالای 50 هزار تن است.
سایر نیاز استان از از جنوب و سواحل خلیج‌فارس و شمال کشور وارد استان می‌شود.
عباسی با توصیه به شهروندان برای مصرف ماهی در تمام فصول سال تصریح کرد: انواع ماهی در استان اصفهان و در تمام فصول وجود دارد.
هم استانی‌ها مصرف ماهی را تنها به شب عید محدود نکنند.
وی ادامه داد: سرانه مصرف آبزیان در استان اصفهان حدود 11 کیلو است که با سرانه جهانی 21 کیلوگرم فاصله دارد.
انواع ماهی در بازار استان وجود دارد و شهروندان ملزم به خرید ماهی‌های گران نیستند.
انواع مواد مغذی در ماهی‌های پرورشی نیز وجود دارد و بهتر است هفته‌ای یک الی دو بار از برنامه غذایی خانواده به انواع آبزیان و ماهی اختصاص یابد.
مدیر امور شیلات سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان خاطرنشان کرد: میگو و انواع ماهی کپور، آمور و قزل‌آلا در استان اصفهان تولید می‌شود.
وجود انواع آب‌های شیرین و لب‌شور در مناطق چندگانه گرم، سرد و معتدل استان اصفهان، شرایط مناسبی را برای توسعه صنعت تولید آبزیان مهیا کرده است.
انتهای پیام/163/ی