محدودیتهای کرونایی قزوین به قبل از پیک ششم برمیگردد
استاندار قزوین گفت: باتوجهبه کاهش کرونا در قزوین، محدودیتهای کرونایی به حالت قبل از پیک ششم برمیگردد یعنی مدارس مانند قبل چند روز در هفته باید حضوری باشند و تالارها با ۳۰ درصد ظرفیت فعالیت کنند.

ایسنا/قزوین استاندار قزوین گفت: باتوجهبه کاهش کرونا در قزوین، محدودیتهای کرونایی به حالت قبل از پیک ششم برمیگردد یعنی مدارس مانند قبل چند روز در هفته باید حضوری باشند و تالارها با ۳۰ درصد ظرفیت فعالیت کنند.
محمدمهدی اعلایی در ستاد مقابله با کرونای استان قزوین که امروز ۱۱ اسفندماه در سالن اجتماعات استانداری قزوین، برگزار شد، تصریح کرد: در فضای مقایسهای، وضعیت ابتلا به کرونا در استان قزوین رو به بهبود است و شرایط سخت امیکرون را پشت سر گذاشتهایم، آمارها حاکی از این است که روزهای پیشرو نیز بهتر از قبل خواهد بود.
وی افزود: درحالیکه اغلب کشورهایی که نسبت به ما و در ظاهر تمکن بالاتر و محدودیتهای کمتری دارند شرایط کرونایی بد و تلفات بالاتری دارند ما شرایط سخت را پشت سر گذاشتیم، نباید به این بخش از موضوع بیتوجه باشیم که این مسئله ملی در همه شئون حاکمیتی برنامهریزی و تدبیر شد که قابلتقدیر است.
اعلایی بیان کرد: در حال حاضر برای کاهش میزان ابتلا باید بر واکسیناسیون تمرکز بیشتری داشته باشیم، در آستانه تعطیلات نوروز قرار داریم و استان ما نیز یک استان پرتردد محسوب میشود، تجربه نشان داده است که هیچچیز مانند واکسیناسیون نمیتواند از شرایط سخت جلوگیری کند بنابراین ضروری است که ضمن رعایت پروتکلها بر واکسیناسیون نیز تآکید بیشتری کنیم.
وی خاطرنشان کرد: احساس میشود برای تزریق واکسن دز سوم باید برنامهریزی ویژهای صورت بگیرد، در ایام نوروز شاهد دیدوبازدید عید هستیم و واکسن ضروری است، همچنین برای ستادهای خدمات سفر و سایر حوزهها که آماده تعطیلات سال جدید هستند نیز باید هماهنگی صورت بگیرد.
استاندار قزوین اظهار کرد: باتوجهبه کاهش کرونا در استان تمام محدودیتهایی که قبل پیک ششم بود به شرایط قبل برمیگردد برای مثال مدارس میتوانند ۲ یا ۳ روز در هفته بهصورت حضوری و تالارهای پذیرایی با ۳۰ درصد ظرفیت میتوانند فعالیت کنند، در این میان رعایت پروتکلهای بهداشتی توسط مردم و نظارت متولیان ضروری است.
وی با اشاره به مطالبات دانشگاه علوم پزشکی قزوین از بیمه تأمین اجتماعی، یادآور شد: از خردادماه سال جاری مطالبات پرداخت نشده است، باید توجه کنیم که دانشگاه نمیتواند خدمات خود را متوقف کند باید پشتیبانی صورت گیرد و مطالبات پرداخت شود تا علوم پزشکی بتواند آنطور که شایسته است خدمات ارائه دهد.
اعلایی بیان کرد: در خصوص پیشنهاد دانشگاه علوم پزشکی مبنی بر تأسیس اورژانس بیمارستان بوعلی در ساختمان جدید و اختصاص اعتبار به آن باید بگویم که ما میتوانیم ظرفیتی را برآورد کنیم و از این ظرفیت استفاده کنیم اما منابع محدود است، پیشنهاد میشود که از ظرفیت خیرین سلامت در این بخش استفاده شود.
انتهای پیام