سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توقف فعالیتهای بوئینگ در روسیه

ایسنا | اقتصادی | چهارشنبه، 11 اسفند 1400 - 10:59
شرکت بوئینگ فعالیتهای بزرگ در مسکو را متوقف و دسترسی کارمندان و شرکایش در روسیه به اطلاعات فنی حساس را تا زمانی که مجوزهای صادرات را از دولت آمریکا دریافت کند، موقتا محدود کرد.
بوئينگ،روسيه،شركت،كارمندان،اعلام،مجوزهاي،متوقف

شرکت بوئینگ فعالیتهای بزرگ در مسکو را متوقف و دسترسی کارمندان و شرکایش در روسیه به اطلاعات فنی حساس را تا زمانی که مجوزهای صادرات را از دولت آمریکا دریافت کند، موقتا محدود کرد.
به گزارش ایسنا، این شرکت هواپیماسازی آمریکایی اعلام کرد همزمان با بازبینی وخامت روابط میان آمریکا و روسیه، تامین قطعات یدکی، خدمات فنی و تعمیراتی را برای مشتریان روسی متوقف کرده است.
سرگی کراوچنکو، رئیس فعالیتهای روسی بوئینگ در اطلاعیه جداگانه ای که توسط بلومبرگ نیوز مشاهده شد، اعلام کرد بوئینگ اکنون ملزم به دریافت مجوزهای صادرات آمریکا پیش از دسترسی کارکنان مقیم روسیه به عمده فناوریها و اطلاعات فنی این شرکت است.
بوئینگ مجبور است دسترسی به اطلاعاتی که تحت کنترل صادرات قرار می گیرند را برای کارمندان بوئینگ و سازمانهای همکار این شرکت در روسیه محدود کند.
این شرکت اعلام کرد به دنبال یافتن وظایف شغلی جدید برای بعضی از کارمندان و بررسی چرخشهای شغلی و سفرهای کاری برای کارمندان روسیه در مدت زمان انتظار برای مجوزهای جدید خواهد بود.
بر اساس گزارش بلومبرگ، بوئینگ روز دوشنبه اعلام کرد دفترش در کی یف، پایتخت اوکراین را تعطیل کرده و فعالیتهایش در مرکز آموزشی مسکو را متوقف کرده است.
انتهای پیام