خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نماینده ولی‌فقیه در کردستان: نیروهای انقلابی مشکلات را احصا کنند- اخبار کردستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 11 اسفند 1400 - 10:31
گروه استان‌ها ــ نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان گفت: نیروهای انقلابی و نخبگان مسائل و مشکلات شهرستان مریوان را احصا و برای رفع آنها راهکار ارائه بدهند.
نيروهاي،انقلابي،مشكلات،نخبگان،مريوان،المسلمين،جلسات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مریوان، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالرضا پورذهبی صبح امروز در نشست با جمعی از نیروهای انقلابی این شهرستان با تاکید بر اینکه مشکلات و دغدغه‌های مطرح‌شده در این جلسه آسیب‌شناسی شود، اظهار داشت: انتظار می‌رود از پراکنده‌گویی، پرداختن به مسائل شخصی و بیان تکرار مکررات خودداری و جلسات نخبگانی و با ارائه راهکار باشد.
وی با بیان این‌که نخبگان جلساتشان را با هم بیشتر کرده و در طرح مشکلات پیش‌زمینه و تقسیم‌بندی داشته باشند، در رابطه با دغدغه سپردن مسئولیت‌ها به نیروهای انقلابی گفت: متاسفانه برخی‌ها دنبال تخریب بوده و در انتصابات دخالت می‌کنند اما یقینا در دولت جدید تغییرات حاصل خواهد شد و از نیروهای انقلابی انتظار می‌رود که جلوی فرصت‌طلب‌ها را بگیرند.
نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان با بیان اینکه نخبگان قدرت بسیج‌ نیرو داشته و می‌توانند از تجمعات جلوگیری کنند، تصریح کرد: نیروهای انقلابی انسجام خود را تقویت کرده و بنا به فرموده رهبری در نشست‌های خصوصی در رابطه با مطالبه‌گری مشکلات مردم از مسئولان فریاد زده اما در جلسات عمومی خویشتن‌داری کنند.
وی با یادآوری اینکه کشور، استان و شهر متعلق به همه ماست، افزود: باید با حفظ وحدت، از هر گونه اختلاف و دودستگی جلوگیری کرده و حافظ انقلاب باشیم.
حجت‌الاسلام و المسلمین پورذهبی با تاکید بر اینکه نیروهای انقلابی و نخبگان مسائل و مشکلات شهرستان مریوان را احصا کنند، یادآور شد: با روی کار آمدن نیروهای جدید، بخش زیادی از مطالبات و دغدغه‌های مردمی برطرف خواهد شد‌.
انتهای‌ پیام/493/س