خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرداخت ۱۱۰ میلیون تومانی صدقات در خراسان شمالی از طریق کد QR

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 11 اسفند 1400 - 09:31
مدیر کل کمیته امداد خراسان شمالی از پرداخت ۱۱۰ میلیون تومانی صدقات در این استان از طریق کد QR خبر داد.
كد،پرداخت،صدقات،شمالي،دانش،صدقه،نيكوكاري

ایسنا/خراسان شمالی مدیر کل کمیته امداد خراسان شمالی از پرداخت ۱۱۰ میلیون تومانی صدقات در این استان از طریق کد QR خبر داد.
مجید الهی راد در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: از آنجاییکه بعد از شیوع ویروس کرونا جابجایی پول نقد در میان مردم کاهش یافت تصمیم به طراحی کد QR برای پرداخت صدقه در این اداره کل گرفتیم.
وی افزود: این کد سبب شده تا سرعت پرداخت صدقات نیز از سوی مشترکان افزایش یابد.
الهی راد ادامه داد: این طرح از شهریور امسال اجرایی و طرح از حدود ۳ ماه گذشته به مرحله اجرا درآمده است.
وی با اشاره به اینکه این کد برای افرادی که صدقه پرداخت می کردند، ارسال شده است، گفت: میزان صدقاتی نیز که از طریق این کد پرداخت شده، ۱۱۰ میلیون تومان بوده است.
این مقام مسئول میزان صدقات پرداختی در سال جاری را ۸ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان اعلام کرد و افزود: این مقدار نسبت به سال گذشته ۱۵ درصد رشد داشته است.
وی به جشن نیکوکاری امسال نیز اشاره کرد و ادامه داد: کد QR ویژه ای برای دانش آموزان و اولیا و مربیان طراحی شده که از طریق سامانه شاد ارسال می شود و دانش آموزان، اولیا و مربیان می توانند از طریق این کد کمک های خود را واریز کنند.
مدیر کل کمیته امداد خراسان شمالی تصریح کرد: طی برگزاری جشن نیکوکاری میان دانش آموزانی که کمک های خود را انجام داده اند، قرعه کشی می شود و به برندگان، ۱۰ دستگاه تبلت که از سوی خیران تهیه شده، اعطا می شود.
انتهای پیام