خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جزئیات عرضه سهام سرخابی‌ها در فرابورس- اخبار بازار سهام

تسنیم | اقتصادی | چهارشنبه، 11 اسفند 1400 - 09:30
کسانی که کد بورسی دارند ‌روز 15 اسفند(یکشنبه آینده) می‌توانند از طریق فرابورس ایران در افزایش سرمایه این دو باشگاه در قالب خرید حق تقدم سهام مشارکت کنند.
باشگاه،سرمايه،افزايش،تقدم،مشاركت،بازار

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، روز گذشته در حالی مدیرعامل فرابروس از احراز شروط 5 گانه این شرکت توسط سازمان خصوصی‌سای و درج نماد دو باشگاه استقلال و پرسپولیس در بازار پایه نارنجی‌رنگ فرابورس خبر داد که بر این اساس قرار است یکشنبه آینده(15 اسفند) از سرخابی‌های پایتخت در بازار سرمایه پاگشایی شود.
بر این اساس ‌روز 15 اسفند(یکشنبه آینده) کسانی که کد بورسی دارند می‌توانند از طریق فرابورس ایران در افزایش سرمایه این دو باشگاه در قالب خرید حق تقدم سهام مشارکت کنند.
در مرحله نخست قرار است معادل 50 درصد سرمایه ثبت شده هر یک از این دو باشگاه که حدود 350 میلیارد تومان می‌شود را مردم و هواداران از طریق مشارکت در افزایش سرمایه سرخابی‌ها خریداری کنند.
در این راستا همه افرادی که کد معاملاتی دارند اعم از افراد حقیقی و حقوقی می‌توانند در پذیره‌نویسی و خرید حق تقدم سهام دو باشگاه سرخابی‌ها مشارکت کنند.
این گزارش می‌افزاید: در هفته آینده افزایش سرمایه دو باشگاه استقلال و پرسپولیس از طریق سلب حق تقدم صورت می‌گیرد؛ به این معنا که منابع به دست آمده از این طریق طبق قوانین بازار در خود دو باشگاه استفاده می‌شود و صرف افزایش سرمایه خواهد شد‌.
انتهای پیام/