خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشورهای خودفروخته از وقایع اوکراین درس عبرت بگیرند

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 11 اسفند 1400 - 08:13
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه اعتماد به آمریکای بدعهد و سیاست بحران‌سازی غرب، عامل جنگ اوکراین است گفت: کشورهای خودفروخته از وقایع اوکراین درس عبرت بگیرند.
آمريكا،اوكراين،جنگ،كشورها،جاهليت،معظم،آمريكاي،دشمن،رهبري،كشو ...

ایسنا/کرمان عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه اعتماد به آمریکای بدعهد و سیاست بحران‌سازی غرب، عامل جنگ اوکراین است گفت: کشورهای خودفروخته از وقایع اوکراین درس عبرت بگیرند.
احمد علی مقدم در گفت‌وگو با ایسنا، در رابطه با فرمایشات حکیمانه مقام معظم رهبری به مناسبت عید مبعث، اظهار کرد: امام خامنه‌ای شخصیتی انقلابی با اصولی ثابت دارند و ایشان با تحلیل واقعی و موشکافانه، فروعات را به همان اصول ثابت باز می‌گرداند و راه‌حل‌های بسیار خوبی برای رهایی کشورها از یوغ استعمارگان و آمریکای مستکبر ارائه می دهند لذا بیانات معظم له مثل همیشه اصولی، انقلابی و البته غیرمتأثر از فضاسازی غرب‌زدگان بود.
وی با تاکید بر اینکه جنگ کشورها آمریکا را به اهداف خود می رساند، گفت: با توجه به سخنان بصیرت‌مندانه مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه «آمریکا از طریق ایجاد بحران در دنیا ارتزاق می‌کند» کار آمریکا، بحران‌آفرینی و جنگ‌سازی برای دستیابی به اهداف شوم توسعه‌طلبانه خودش هست لذا این آمریکا بود که با وعده‌ها و سیاست‌های دروغین خود اوکراین را به این نقطه کشاند و مسبب جنگ در اوکراین شد، حالا خودش را کنار کشیده و حمایتی از اوکراین نمی‌کند.
دبیر حزب موتلفه اسلامی استان کرمان با اشاره به سیاست مداخله‌جویانه آمریکای در کشورها، افزود: معظم له در این سخنرانی به خوبی چهره واقعی آمریکای جنایتکار، این شیطان بزرگ را برای سران کشورها ترسیم کردند زیرا آمریکا با ورود در مسائل داخلی کشورها و تغییر دولت‌ها، به دنبال اجرایی‌کردن سیاست‌های چپاولگرانه و استعمار ذخایر کشورها است لذا این استکبار جهانی هیچ‌گاه از در دوستی و حمایت وارد نشده است و همواره با دروغگویی و بدعهدی فقط به فکر منافع خودش است؛ حتی در این راه حاضر است مردم بی‌گناه و بی‌دفاع را فدای مطامع شوم خود کند بنابراین سردمداران حکومت‌ها باید هوشیار باشند و فریب این شیطان بزرگ و روبای پیر (انگلیس) را نخوردند.
مقدم بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران به خاطر آموزه‌های دینی و اخلاقی با جنگ، کشته شدن مردم بی‌گناه و تخریب و ویرانی در هر کجای دنیا مخالف است و آن را مبارزه با تروریسم تلقی نمی‌کند همچنین رهبر معظم انقلاب نیز بارها در فرمایشات حکیمانه خود حکام و مردم جهان را از مکر و بدعهدی این شیطان بزرگ آگاه کرده‌اند و هشدار داده‌اند که آمریکا فقط از سرسپردگان، به عنوان برده خود استفاده می‌کند و دلش برای هیچ کشوری نسوخته است لذا آمریکا هر کجا که جنگ به نفعش باشد بحران و آشوب ایجاد می‌کند تا نفت و پول ملت‌ها را بدزد.
وی با بیان اینکه رژیم آمریکا، نمونه کامل جاهلیت مدرن است و این از نشانه‌های جاهلیت آخرالزمان است، تشریح کرد: آمریکا یک رژیم مافیایی و جاهل است که عین همان رذائل اخلاقی دوران جاهلیت امروز در آمریکای تبعیض ‌گرا و جنایتکار نیز هست چراکه زندگی در تمدن غربی بر پایه طمع و حرص و همه ارزش‌ها بر اساس پول است؛ همچنین همه پیشرفت‌های علمی و موشکی آن‌ها فقط در خدمت جنگ و خونریزی و آواره کردن مردم بی‌دفاع است و از آنجاییکه گسترش عقلانیت و پرورش اخلاق دو هدیه بعثت نبی مکرم و دین اسلام به مردم جهان بوده است لذا امروز باید درس‌های بعثت را بازخوانی کرد و این دو شاخصه مهم انسانی و اخلاقی بین جهانیان رواج پیدا کند تا شاهد این جنگ‌افروزی‌ها، جنایت‌ها و سوءاستفاده‌ها نباشیم.
این فعال سیاسی با تاکید بر اینکه آمریکا سرابی دروغین و وعده‌هایش پوشالی است، ابراز کرد: راه درمان هر بحرانی، ریشه‌شناسی و شناخت علل آن است و ریشه جنگ و بحران اوکراین هم اقدامات آمریکا و اعتماد به دشمن بد عهد است لذا اوکراین اگر بخواهد در این جنگ مغلوب روسیه نشود باید اولا دشمنان خود و اهداف آن‌ها را بشناسد و در مرحله بعد با پشت‌کردن به این جهان‌خواران و تکیه بر توان داخلی خود با کشورهای دوست منطقه مراوده داشته باشد زیرا هرگاه ملتی دستاوردهای خود را نادیده بگیرد و به خواسته‌های دشمن تن بدهد، حتما روزی به دشمن نیازمند می‌شود و دشمن آن روز، از این حمایت و کمک دریغ می‌کند.
مقدم با اشاره به مصادیق جاهلیت تقبیح شده از دیدگاه قرآن، مطرح کرد: زندگی امروز غرب با منطق‌های مصنوعی و ساختگی، سرشار از جاهلیت‌هایی همچون جنگ و خونریزی، آوارگی ملت‌ها، حق‌کشی، ضعیف‌کشی، قتل، هرزگی و ابتذال جنسی، بی‌حیائی و ...
است لذا امروزه باید درس‌های بعثت را مرور کنیم و طبق بیانات ارزشمند امام خامنه‌ای، لازم است با تقویت ایمان دینی، توسعه گروه‌های مومن و مقاوم، قوت و استحکام نظام اسلامی، تهیه برنامه خردمندانه و حکمت‌آمیز که متکی بر شناخت وسیع مختصات این جاهلیت باشد، این جاهلیت مدرن درمان و علاج شود.
دبیر جبهه پیروان خط امام و رهبری استان کرمان در پایان خاطر نشان کرد: با توجه به منویات گران‌بهای مقام معظم رهبری می‌توان عبرت‌های بزرگ و مهمی از وقایع اخیر اوکراین گرفت از جمله اینکه پشتیبانی قدرت‌های غربی از کشورهای دست نشانده خود، سرابی بیش نیست و هر کشوری که به دروغ‌ها و بدعهدی‌های آمریکا دلخوش باشد سرنوشتی همچون اوکراین خواهد داشت بنابراین عامل اصلی استقلال کشورها، مردم و توانمندی های داخلی یک کشور هستند نه وعده‌های توخالی و فریبنده آمریکا؛ امیدواریم که سران کشورهای خودفروخته از جنگ اوکراین درس عبرت بگیرند و به مردم خود روی بیاوردند.
انتهای پیام