سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پل ارتباطی بین دانشگاه آزاد اسلامی و پارک فناوری پردیس برقرار شد

فارس | استان‌ها | چهارشنبه، 11 اسفند 1400 - 07:14
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: بخشی از تفاهم نامه‌ها اجرایی و طی بازدیدی که با معاون علمی و فناوری رئیس جمهور داشتیم پل ارتباطی بین واحد دانشگاه آزاد اسلامی و پارک فناوری پردیس افتتاح و ارتباط بین دانشگاه و پارک برقرار شد.
دانشگاه،آزاد،پرديس،فناوري،پارك،رئيس،ارتباط،اسلامي،واحد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: بخشی از تفاهم نامه‌ها اجرایی و طی بازدیدی که با معاون علمی و فناوری رئیس جمهور داشتیم پل ارتباطی بین واحد دانشگاه آزاد اسلامی و پارک فناوری پردیس افتتاح و ارتباط بین دانشگاه و پارک برقرار شد.
طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در پردیس در خصوص افتتاح پل ارتباطی بین دانشگاه آزاد پردیس به پارک فماوری پردیس، اظهار کرد: طی سال گذشته برای ارتباط بهتر بین دانشگاه آزاد اسلامی با پارک فناوری پردیس مجموعه موافقت نامه‌هایی با معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور به امضا رسید که با طی شدن اقدامات اولیه این ارتباط برقرار شد.
وی گفت: امروز دو بحث در این تفاهم نامه اجرایی شد که ابتدا ارتباط دو فاز ۲ و ۳ پردیس به صورت فیزیکی بود که امروز با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهور انجام شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: در بحث دوم ورود دانشگاه آزاد پردیس به زیست بوم نوآوری پارک فناوری بود تا این واحد بتواند هویت جدیدی را بدست آورد.
طهرانچی ادامه داد: نقش این واحد دانشگاهی آموزشی تغییر کرده و دانشگاه آزاد پردیس به واحدی فناور، نوآور و تربیت کننده نیروی ماهر تبدیل شده است.
وی اضافه کرد: امروز بخشی از تفاهم نامه‌ها اجرایی و طی بازدیدی که با سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور داشتیم پل ارتباطی بین واحد دانشگاه آزاد اسلامی و پارک فناوری پردیس افتتاح و ارتباط بین دانشگاه و پارک برقرار شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: طی جلسات امروز اقدامات صورت گرفته در دانشگاه آزاد تشریح شد که خوشبختانه پیشرفت خوبی در این حوزه حاصل شده و دانشگاه پردیس از این حیث متمایز شد.
طهرانچی در خصوص وضعیت دیگر دانشگاه ها در ارتباط با پارک های فناوری، گفت: بسیاری از دانشگاه‌ها با راه‌اندازی مرکز رشد و ارتباط با پارک‌های فناوری مراکز استان‌ها فعال هستند، همچنین پارک دانشگاه نیز برای حوزه فناوری در دسترس دانشجویان قرار دارد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: بحث پارک فناوری پردیس ویژگی خاص خود را دارد، زیرا پارکی ملی است و هیچ دانشگاهی ارتباط مستقیم و نظامند با آن نداشته که خوشبختانه با این اتفاق دانشگاه آزاد واحد پردیس با مجموعه شرکت‌های پارک فناوری پردیس ارتباطی منطقی و تنگاتنگ برقرار خواهد کرد.
وی با بیان اینکه آمار دانشجویان دانشگاه‌های آزاد کشور در مهر ماه به یک میلیون و ۱۸۰ هزار نفر رسیده، ابراز کرد: دانشگاه آزاد واحد پردیس میزبان ۷ هزار دانشجو است اما مهمترین اتفاق در دانشگاه‌های کشور ایجاد رشته‌های نو است تا در عرصه ملی و بین‌المللی بتوانیم با مجموعه‌ای از صاحبان علم در شرکت‌های دانش بنیان تعامل داشته و از ظرفیت آنها در دانشگاه‌ها استفاده کنیم‌.
انتهای پیام/۶۷۰۱۶/ز