سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آیا خراسان رضوی کمبود سرم دارد؟

ایسنا | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | چهارشنبه، 11 اسفند 1400 - 00:29
سرپرست معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه ذخایر سرم خراسان رضوی در وضعیت خوبی است، گفت: از آغاز پیک ششم کرونا تاکنون کمبودی در تامین سرم و داروی بیمارستان‌ها و داروخانه‌ها نداشته‌ایم.
سرم،مشهد،داروي،پزشكي،تامين

ایسنا/خراسان رضوی سرپرست معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه ذخایر سرم خراسان رضوی در وضعیت خوبی است، گفت: از آغاز پیک ششم کرونا تاکنون کمبودی در تامین سرم و داروی بیمارستان‌ها و داروخانه‌ها نداشته‌ایم.
دکتر ناصر وحدتی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: ذخایر سرم خراسان رضوی در وضعیت خوبی است و با اینکه در کل کشور به دلیل مشکلات تولید سرم دچار کمبودهایی در این زمینه شده‌اند اما خوشبختانه در مشهد چنین مشکلی وجود ندارد.
وی افزود: داروخانه‌ها در سطح مشهد سرم مورد نیاز خود را از شرکت‌های پخش لوازم پزشکی تامین می‌کنند.
این شرکت‌ها در حال حاضر دچار کمبود دارو هستند و نمی‌توانند به مقدار زیاد سرم به داروخانه‌ها دهند؛ بنابراین داروخانه‌ها با محدودیت‌های مواجه هستند اما این محدودیت‌ها جدی نیست و شامل حال موارد ضروری نمی‌شود.
سرپرست معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه تاکنون هیچکدام از بیمارستان‌ها با کمبود سرم مواجه نشده‌اند، گفت: در آینده نیز بیمارستان‌ها از این لحاظ دچار مشکل نخواهند شد زیرا ذخایر سرم جوابگوی نیاز سه ماه آینده دانشگاه علوم پزشکی مشهد خواهد بود.
وحدتی تاکید کرد: همچنین از آغاز پیک ششم کرونا تاکنون کمبودی در تامین سرم و داروی بیمارستان‌ها و داروخانه‌ها نداشته‌ایم.
وی اضافه کرد: با این وجود گاهی ممکن است برخی از بیمارستان‌ها و داروخانه‌ها به صورت مقطعی با کمبود دارو و سرم مواجه شود که این نیاز به سرعت تامین می‌شود.
این مساله مربوط به دیروز و امروز نیست و در سال‌های گذشته نیز وجود داشته است.
انتهای پیام