خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستگیری باند سارقان اماکن خصوصی با ۱۴ فقره سرقت

مشرق | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 10 اسفند 1400 - 14:24
فرمانده انتظامی دماوند از دستگیری باند سارقان اماکن خصوصی با ۱۴ فقره سرقت در این شهرستان خبر داد.
دستگيري،سرقت،متهمان،اماكن،انتظامي،خصوصي،فاضلي

به گزارش مشرق، سرهنگ حسین فاضلی ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران از دستگیری باند سارقان اماکن خصوصی با ۱۴ فقره سرقت در دماوند خبر داد و در تشریح جزئیات این دستگیری اظهار داشت: در پی وقوع سرقت اماکن خصوصی در حوزه شهر آبعلی، موضوع به طور ویژه در دستور کار مأموران انتظامی کلانتری ۱۵ این فرماندهی قرار گرفت.
وی افزود: مأموران انتظامی با اقدامات فنی و گشت زنی هدفمند متهمان را حین سرقت ویلا شناسایی و نسبت به دستگیری سارقان اقدام کردند.
فاضلی در ادامه بیان داشت: پس از دستگیری و انتقال متهمان به همراه اموال مسروقه با انجام بازجویی به عمل آمده لب به اعتراف گشودند و به ۱۴ فقره سرقت اماکن خصوصی اعتراف کردند که با هدایت رئیس کلانتری و هماهنگی قضائی محل اختفای دیگر اموال سرقتی کشف و تلاش در جهت شناسایی مالباختگان در دستور کار قرار گرفت.
فرمانده انتظامی شهرستان دماوند عنوان داشت: متهمان پس از تشکیل پرونده، جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.
وی گفت: بدون مشارکت و همراهی شهروندان، حصول امنیت مطلوب مقدور نیست.