خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تسهیلات 200 میلیون تومانی برای 20 هزار واحد مسکن محرومان/ 900 هکتار زمین رایگان برای نهضت ملی مسکن- اخبار خراسان جنوبی - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 10 اسفند 1400 - 12:13
گروه استانها_ رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی با بیان اینکه برای 20هزار واحد مسکن محرومان تسهیلات 200 میلیونی در نظر گرفته شده است گفت: 900 هکتار زمین رایگان برای طرح نهضت ملی مسکن قرار دادیم.
تفاهم،مسكن،بنياد،نامه،رايگان،زمين،مستضعفان

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازدرمیان ، سیدپرویز فتاح در حاشیه مراسم آغاز عملیات ساخت 20 هزار واحد مسکونی در روستای نوغاب در جمع خبرنگاران اظهار داشت : تفاهم نامه ما با بنیاد مسکن برای ساخت مسکن محرومین برای شهرهای زیر 25 هزار نفر جمعیت و روستاها ویژه محرومین است.
وی با اشاره به تسهیلات 200 میلیونی برای این واحدها گفت: علاوه بر این وام دولتی، بنیاد مستضعفان کمک بلاعوض 50 میلیونی و سیمان و میلگرد رایگان به هر واحد خواهد داد.
رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی با بیان اینکه سهمیه هر استان بر اساس نیاز هر منطقه بین شهرستان ها و روستاها تقسیم می شود، افزود: کار ساخت را نیز به سرعت و ضربتی انجام خواهیم داد.
وی گفت: اگر این واحدها در عرض دو سال ساخته شود می توانیم تفاهم نامه را تمدید و یا افزایش دهیم.
فتاح با بیان اینکه ما سه تفاهم نامه با وزیر راه و شهرسازی بسته ایم که بر اساس یکی از این تفاهم نامه ها 900 هکتار زمین رایگان برای طرح نهضت ملی مسکن قرار دادیم و اختصاص اولین زمین نیز در کرمانشاه بود.
وی بیان کرد: در خراسان جنوبی تعدادی زمین را مورد بازید قرار خواهیم داد که در صورت امکان و موافقت مسئولان استانی برای طرح نهضت ملی مسکن به صورت رایگان اختصاص خواهیم داد.
وی اظهار کرد: تفاهم نامه ما با بنیاد مسکن برای ساخت مسکن محرومین برای شهرهای زیر 25 هزار نفر جمعیت و روستاها ویژه محرومین است.
رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی با اشاره به تسهیلات 200 میلیونی برای این واحدها گفت: علاوه بر این وام دولتی، بنیاد مستضعفان کمک بلاعوض 50 میلیونی و سیمان و میلگرد رایگان به هر واحد خواهد داد.
وی با بیان اینکه سهمیه هر استان بر اساس نیاز هر منطقه بین شهرستان‌ها و روستاها تقسیم می‌شود، افزود: کار ساخت را نیز به سرعت و ضربتی انجام خواهیم داد.
اگر این واحدها در عرض دو سال ساخته شود می‌توانیم تفاهم نامه را تمدید و یا افزایش دهیم.
رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی اظهار کرد: ما سه تفاهم نامه با وزیر راه و شهرسازی بسته‌ایم که بر اساس یکی از این تفاهم نامه‌ها 900 هکتار زمین رایگان برای طرح نهضت ملی مسکن قرار دادیم و اختصاص اولین زمین نیز در کرمانشاه بود.
فتاح بیان کرد: در خراسان جنوبی تعدادی زمین را مورد بازید قرار خواهیم داد که در صورت امکان و موافقت مسئولان استانی برای طرح نهضت ملی مسکن به صورت رایگان اختصاص خواهیم داد.
انتهای پیام/254/ی