خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 12 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دشمن تا آینده خود را در پیروزی نبیند جرأت حمله پیدا نمی‌کند

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 09 اسفند 1400 - 14:18
یزد- فرمانده قرارگاه منطقه ای سیدالشهدا نیروی زمینی سپاه گفت: دشمن تا آینده خود را در پیروزی نبیند، جرأت حمله پیدا نمی کند و علت اینکه جرأت حمله به ایران را ندارد، بخاطر اطمینان از شکست است.
نظامي،كشور،رزمي،دشمن،آمادگي،عنوان،استكي،سردار،دفاعي،فرمانده، ...

به گزارش خبرنگار مهر، سردار جواد استکی، ظهر دوشنبه در مراسم تودیع و معارفه فرمانده تیپ ۱۸ الغدیر استان یزد اظهار داشت: اگر کشوری بخواهد قدرتمند باشد، باید مؤلفه‌های فرهنگی، اقتصادی، نظامی، اجتماعی و به ویژه قدرت نظامی کشور خود را ارتقا بخشد تا کسی نتواند به آن تعدی کند.
وی ادامه داد: اگر جمهوری اسلامی در این بخش‌ها ضعیف بود، به طور قطع کشوری مثل عربستان که به یمن حمله کرد و دست به کشتار ناجوانمردانه زد، امروز تهدیدی برای ما بود ولی تدابیر حکیمانه رهبر معظم انقلاب سبب شده تا با تقویت بخش نظامی کشور، دشمن نتواند خود را برای هجمه و هجوم آماده کند.
استکی با بیان اینکه آمریکایی‌ها اگر می‌توانستند، به‌جای عراق و افغانستان به ایران حمله می‌کردند، عنوان کرد: دشمن تا آینده خود را در پیروزی نبیند، اقدام نظامی نمی‌کند و قدرت نظامی جمهوری اسلامی ایران سبب شده تا آنها جرأت این کار را پیدا نکند.
فرمانده قرارگاه منطقه‌ای سید الشهداء نیروی زمینی سپاه با تاکید بر اینکه از الزامات در کشور، آمادگی رزمی و عملیاتی و دفاعی و امنیتی است، افزود: اگر اوکراین آماده بود روسیه نمی‌توانست تا پشت کاخ ریاست جمهوری آنها پیش برود پس آمادگی رزمی، عملیاتی و دفاعی و امنیتی در اولویت است.
وی با اشاره به اینکه آنچه که سپاه و بسیج را برتر ساخت، انگیزه الهی و فرهنگ عاشورایی است، عنوان کرد: اگر حضرت امام روز سوم شعبان را روز پاسدار انتخاب کردند به این خاطر بود که پاسداران اتکا و پیروی از حضرت اباعبدالله الحسین (ع) را سرلوحه خود قرار دهند و ویژگی‌های آمادگی رزمی، شجاعت، نترسیدن از دشمن، تسلیم نشدن در مقابل دشمن، جهاد کبیر، اخلاص، ایثار و پیروی از ولایت را در خود بپرورانند.
استکی، آمادگی رزمی و دفاعی کشور را بسیار مناسب دانست و عنوان کرد: اگر ما در سوریه و عراق با داعش جنایتکار نجنگیده بودیم، امروز باید در استان‌های کشور با آنها مقابله می‌کردیم و این آرامش را مدیون رشادت‌های شهدا و فرماندهان نظامی هستیم.
در این مراسم از تلاش‌های سردار حسن علیزاده تقدیر و سردار علی غلامی به عنوان فرمانده تیپ الغدیر معرفی شد.