خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 23 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان شهرستان ابهر نیمه‌تمام ماند

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 09 اسفند 1400 - 13:13
جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان ابهر به دستور فرماندار این شهرستان و به علت حضور نیافتن تعدادی از روسا و نمایندگان برخی مدیران ادارات، نیمه‌تمام ماند.
مديران،جلسه،حضور،فرمانداري،شهرستان،جوانان،توجه،فرماندار،جايگ ...

ایسنا/زنجان جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان ابهر به دستور فرماندار این شهرستان و به علت حضور نیافتن تعدادی از روسا و نمایندگان برخی مدیران ادارات، نیمه‌تمام ماند.
فرماندار شهرستان ابهر ظهر امروز (۹ اسفندماه) به علت حضور نیافتن برخی از مدیران شهرستانی در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان و توجه نکردن این مدیران به جایگاه جوانان شهرستان، جلسه را ترک و ضمن هشدار به این مدیران، گفت: مدیری که به جایگاه جوانان در شهرستان توجه نکند، نمی‌تواند ما را همراهی کند.
با توجه به اینکه در دعوت‌نامه ارسالی بیش از ۳۵ دستگاه اجرایی به این جلسه دعوت شده بودند، متاسفانه بیشتر مدیران یا حضور پیدا نکرده و یا به جای خود نماینده فرستاده بودند که با توجه به این موضوع، فرماندار ابهر، گفت: با توجه به تاکیدات‌ مقام معظم رهبری به جایگاه جوانان در کشور به ویژه در بیانیه گام دوم انقلاب، اجازه نخواهیم داد به جایگاه اصلی این قشر از جامعه توهین شود.
احمد ذوالقدر با بیان اینکه حضور نیافتن مدیران در چنین جلساتی در واقع بی‌توجهی به جایگاه جوانان است، عنوان‌ کرد: بازرسی فرمانداری باید لیست مدیرانی که در این جلسه حضور پیدا نکردند تهیه و در اولین فرصت تذکرات لازم به این مدیران داده شود.
به گزارش ایسنا، با توجه به نیمه‌تمام ماندن این جلسه، بلافاصله مدیران غایب به فرمانداری احضار و طی جلسه‌ای ویژه در محل دفتر معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی فرمانداری به نامبردگان تذکرات لازم مبنی بر اهمیت حضور همه مدیران در جلساتی که به دبیری ادارات شهرستان و به ریاست فرماندار، معاونان و کارشناسان فرمانداری برگزار می‌شود، داده شد.
همچنین در این‌ جلسه عنوان شد اگر مدیری به هر دلیل موجهی امکان حضور نداشت، می‌تواند با هماهنگی قبلی با دبیر جلسه یا شخص فرماندار، جانشین و یا کارشناس تام‌الاختیار اعزام کند.
در این جلسه به مدیران دستگاه‌های دولتی تذکر داده شد در صورت ترک شهرستان در قالب مرخصی یا ماموریت، حتماً قبلاً با فرمانداری هماهنگی لازم معمول داشته و ضمن تکریم ارباب‌رجوع و مردم به عنوان ولی‌نعمتان واقعی انقلاب از ارجاع آنان به فرمانداری جداً خودداری کرده و در حد توان مشکلات مردم را در اداره خود مرتفع کنند.
انتهای پیام