خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مبارزه با سن گندم در فارس آغاز شد

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 09 اسفند 1400 - 13:13
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی فارس از آغاز مبارزه با سن مادری گندم در این استان خبر داد و گفت: پیش بینی می‌شود امسال ۱۵۰ هزار هکتار از مزارع گندم و جو نیاز به مبارزه علیه این آفت داشته باشد.
گندم،سن،مبارزه،جو،هكتار،فارس

ایسنا/فارس مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی فارس از آغاز مبارزه با سن مادری گندم در این استان خبر داد و گفت: پیش بینی می‌شود امسال ۱۵۰ هزار هکتار از مزارع گندم و جو نیاز به مبارزه علیه این آفت داشته باشد.
حمید دبیری دوشنبه ۹ اسفند در گفت‌وگو با خبرنگاران با بیان اینکه مبارزه با سن گندم از پنجم اسفند در شهرستان کازرون آغاز شده است، اظهار کرد: با توجه وضعیت رویشی گندم و شرایط اقلیمی استان فارس این اقدام تا خردادماه ادامه دارد.
او با بیان اینکه مبارزه با سن گندم در دو مرحله مادری و پوره انجام می‌شود، عنوان کرد: مبارزه اصولی و به موقع با سن مادری باعث کاهش خسارت کمی و عدم نیاز به مبارزه در مرحله پوره می‌شود.
تولید دانه‌های گندم و جو فاقد سن زدگی
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی فارس اظهار کرد: سال گذشته در این استان در سطح ۱۷۸ هزار و ۳۰۰ هکتار از مزارع گندم و جو با آفت سن مبارزه شد.
به گفته او؛ با مبارزه انجام شده دانه‌های گندم و جو تولیدی فاقد سن زدگی بود.
دبیری بیان کرد: سن غلات مهمترین آفت مزارع گندم و جو است که می‌تواند خسارات کیفی و کمی به گندم تولیدی وارد و موجب کاهش کیفیت آرد نانوایی و نان شود.
او خاطرنشان کرد: در سال زراعی جاری گندم در سطحی بالغ بر ۴۰۵ هزار هکتار و جو در سطحی بیش از ۲۲۰هزار هکتار در فارس کاشته شده است.
انتهای پیام