حاجي: مردم نگران عدم تنظیم بازار هستند/لاريجاني: جلساتي برگزار ميشود
نماينده مردم شاهين شهر در مجلس گفت: دولت اگر راهکارهایی برای برون رفت از مشکلات اقتصادی دارد ارائه کند در غیر این صورت از راهکارهای مرکز پژوهشهای مجلس استفاده کنیم، زیرا مردم نگران عدم تنظیم بازار هستند.

نماينده مردم شاهين شهر در مجلس گفت: دولت اگر راهکارهایی برای برون رفت از مشکلات اقتصادی دارد ارائه کند در غیر این صورت از راهکارهای مرکز پژوهشهای مجلس استفاده کنیم، زیرا مردم نگران عدم تنظیم بازار هستند.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی طی تذکری در صحن علنی امروز( یکشنبه) پارلمان خطاب به رئیس مجلس گفت: طی هفته گذشته و در زمان حضور ما در حوزههای انتخابیه مردم نگرانیهای مختلفی درباره بازار و گرانیها داشتند که شما هم به نوعی در نطق امروز خود به آن اشاره کردید.
وی افزود: پیش از این مرکز پژوهشهای مجلس راهکارهایی را برای بحث گرانی در جلسات مجلس ارائه کرده و ما پیشنهاد دادیم که جلسات مشترکی میان دولت و مجلس برگزار شود.
حاجی دلیگانی ادامه داد: دولت اگر راهکارهایی برای برون رفت از مشکلات اقتصادی دارد ارائه کند در غیر این صورت از راهکارهای مرکز پژوهشهای مجلس استفاده کنیم، زیرا مردم نگران عدم تنظیم بازار هستند.
نماینده مردم شاهین شهر و میمه عنوان کرد: خرما محصولی است که بیش از نیاز هم در کشور وجود دارد، اکنون قیمت سرسام آوری پیدا کرده است و از شما میخواهیم جلساتی را به زودی و در این هفته با دولت برگزار کنید.
درادامه لاریجانی رئیس مجلس در پاسخ به تذکر این نماینده گفت: ما پیگیری میکنیم تا جلساتی برگزار شود.
انتهای پیام/