خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 22 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برای پخت آبگوشت، چه گوشتی مناسب است؟ + فیلم

باشگاه خبرنگاران | چند‌رسانه‌ای | یکشنبه، 08 اسفند 1400 - 22:12
گوشت مناسب برای پختن آبگوشت، از نظر یک قصاب باید از نوع گوسفندی باشد.
آبگوشت

گوشت مناسب برای پختن آبگوشت، باید از نوع گوشت گوسفندی و از قسمت‌های گردن، سر سینه و دنده باشد؛ این قسمت‌ها به دلیل چربی بیشتر، طعم آبگوشت را لذیذتر می‌کنند.
در فیلم زیر، توضیحات بیشتر یک قصاب، درباره گوشت مناسب برای پخت آبگوشت را مشاهده می‌کنید.
بیشتر بخوانید