خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارزیابی اوکراین از هدف پوتین برای «آماده‌باش هسته‌ای»

ایسنا | بین‌الملل | یکشنبه، 08 اسفند 1400 - 21:53
به گفته وزیر خارجه اوکراین، دستور رئیس جمهور روسیه به نیروهای بازدارنده هسته‌ای روسیه، تلاش برای گرفتن امتیاز در مذاکرات روز دوشنبه است.
دستور،روسيه،رئيس،پوتين

به گفته وزیر خارجه اوکراین، دستور رئیس جمهور روسیه به نیروهای بازدارنده هسته‌ای روسیه، تلاش برای گرفتن امتیاز در مذاکرات روز دوشنبه است.
به گزارش ایسنا، «دیمیترو کولبا» وزیر خارجه اوکراین روز یکشنبه گفت که دستور ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه برای آماده‌باش نیروهای بازدارنده هسته‌ای روسیه، تلاشی برای افزایش فشار بر هیئت اوکراینی در مذاکرات روز دوشنبه است.
به گزارش سی.ان.ان، وزیر امور خارجه اوکراین گفت: همانطور که می‌بینید، این دستور بلافاصله پس از اعلام آمادگی دو هیئت برای دیدار از سوی رئیس جمهور پوتین صادر شد.
کولبا افزود: «اما ما تسلیم این فشار نخواهیم شد.
ما با رویکردی بسیار ساده به این مذاکرات خواهیم پرداخت».
ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه امروز به نیروهای بازدارنده هسته‌ای دستور داده بعد از اظهارات کشورهای ناتو در حالت آماده‌باش هسته‌ای باشند.
پوتین اظهار کرد: به وزیر دفاع و رئیس ستاد ارتش دستور دادم نیروهای بازدارندگی ارتش در وضعیت آماده‌باش جنگی قرار بگیرند.
انتهای پیام