خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زیرساخت های ووشو در گلستان خوب نیست/ نهادها به کمک این ورزش بیایند

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 08 اسفند 1400 - 19:54
رئیس فدراسیون ووشو جمهوری اسلامی ایران گفت: زیرساخت های ووشو در استان گلستان خوب نیست و باید امکانات سایر نهادها به کمک این ورزش بیایند.
ووشو،ورزش،استان،فدراسيون،گلستان،حوزه،قرار،اختيار،رشته،منابع

ایسنا/گلستان رئیس فدراسیون ووشو جمهوری اسلامی ایران گفت: زیرساخت های ووشو در استان گلستان خوب نیست و باید امکانات سایر نهادها به کمک این ورزش بیایند.
امیر صدیقی، در جلسه مجمع انتخابات ریاست هیئت ووشو استان گلستان که با حضور اعضا در سالن اجتماعات معاونت امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان برگزار شد، اظهار کرد: خانواده ووشو در استان گلستان باید همدلی را سرلوحه قرار دهند و با کمتر کردن فاصله ها، دوستی ها را بیشتر نمایند.
وی با بیان اینکه فدراسیون ووشو در میادین بین‌المللی مقتدرانه عمل کرده است، ادامه داد: بازی‌های آسیایی نزدیک است و ملی پوشان در اردوهای مختلف خود را برای این رقابت‌ها آماده می‌کند.
صدیقی، با بیان اینکه استان گلستان از نظر زیرساخت در رشته ووشو شرایط خوبی ندارد، افزود: اگر فضاهای این ورزش مناسب باشند در همه حوزه ها از جمله استعدادیابی، قهرمان پروری، ورزش قهرمانی و سایر حوزه ها با مشکل مواجه نمی شویم.
وی با تاکید بر اینکه باید در این استان همت جدی شود، خاطرنشان کرد: فضاهای مناسب شناسایی گردند و اینکه در هر شهرستان یک سالن مناسب در اختیار ورزشکاران این رشته قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه نهادهای مختلف می‌توانند در این حوزه تاثیر گذار باشند، توضیح داد: بسیج ورزشکاران، شهرداری‌ها، وزارت علوم و سایر ارگان ها ظرفیت های مناسبی دارند که می تواند در اختیار این ورزش قرار دهند.
وی با تاکید بر اینکه در شیراز ۴ ورزشگاه صالحین سپاه در اختیار ورزش ووشو قرار گرفته است، خاطر نشان کرد: این اتفاق بسیار خوب و مهمی است و باید در شهرستان گرگان نیز اینچنین باشد.
رئیس فدراسیون ووشو جمهوری اسلامی ایران در ادامه از محدودیت‌های منابع مالی فدراسیون سخن گفت و تصریح کرد: باید از منابع استان ها بهره مند شویم و اینجا باید بگویم که دسترسی نمایندگان مجلس به منابع مالی کشور بسیار خوب است و باید از این توان با رایزنی استفاده کرد.
وی در بخش پایانی سخنان خود به ظرفیت های بی نظیر ایجاد شده در حوزه آموزش کشور اشاره کرد و گفت: سامانه آموزش فدراسیون ووشو ایران در میان ۱۷۵ کشور فعال در این رشته بی نظیر است.
وی اضافه کرد: از ۸۰۰ دوره آموزشی را که برگزار شده است، ۱۵ هزار نفر در این دوره ها شرکت کردند که رقمی قابل توجه می باشد.
انتهای پیام