خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تفحص چندباره از بانك مركزي تاكنون نتيجه‌اي نداشته است

فارس | سیاسی | یکشنبه، 15 اردیبهشت 1398 - 11:00
نماينده مردم صومعه سرا در مجلس گفت: طبق قانون باید نتیجه تحقیق و تفحص مشخص شود، اما تا به حال ۴ بار از بانک مرکزی تحقیق و تفحص به عمل آورده‌ایم که نتیجه‌ای نیز نداشته است.
تحقيق،تفحص،مجلس

نماينده مردم صومعه سرا در مجلس گفت: طبق قانون باید نتیجه تحقیق و تفحص مشخص شود، اما تا به حال ۴ بار از بانک مرکزی تحقیق و تفحص به عمل آورده‌ایم که نتیجه‌ای نیز نداشته است.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، کاظم دلخوش اباتری نماینده مردم صومعه سرا در مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز (یکشنبه) پارلمان طی تذکری با اشاره به تحقیق و تفحص از بانک مرکزی، اظهار داشت: در طول دوره‌های مختلف مجلس شورای اسلامی تعداد تحقیق و تفحص‌ها افزایش یافته و چند برابر شده است.
وی افزود: در مواد ۲۱۲ تا ۲۱۵ آمده که باید نتیجه تحقیق و تفحص معلوم شود، اما تا به حال ۴ بار از بانک مرکزی تحقیق و تفحص به عمل آورده‌ایم که نتیجه‌ای نیز نداشته است.
در ادامه علی لاریجانی رئیس مجلس در پاسخ به این تذکر گفت: در مجلس دهم تاکنون تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستور کار نبوده است.
انتهای پیام/