خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 17 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دولت مشکلات باغداران مرکبات مازندران را ساماندهی کند

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 08 اسفند 1400 - 17:54
نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی خواستار رسیدگی فوری دولت به وضعیت نامناسب تولید مازاد و ضایعات مرکبات در مازندران شد.
مركبات،باغداران،توليد،مازندران،حمايت،مجلس،دولت،فيروزجايي

ایسنا/مازندران نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی خواستار رسیدگی فوری دولت به وضعیت نامناسب تولید مازاد و ضایعات مرکبات در مازندران شد.
علی کریمی فیروزجایی در گفت و گو با خبرنگاران افزود: هم اکنون حدود ۵۰۰ هزار تن محصول تولیدی مرکبات مازندران در حال تبدیل به ضایعات است.
وی با ابراز تاسف از جولان دلالی در خرید و فروش مرکبات گفت: واسطه ها و دلالان عمده دسترنج باغداران را به جیب می زنند.
عضو مجمع نمایندگان مازندران با اشاره به سطح ۱۱۵ هزار هکتاری مرکبات این استان افزود: مازندران با تولید سالانه ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تن مرکبات نقش بسزایی در تولید ملی این محصول داشته و رتبه اول تولید مرکبات را در سطح کشور داراست.
کریمی فیروزجایی با اظهار نارضایتی از وضعیت موجود بازار مرکبات که عمده تولید باغداران در انبارها و سورتینگ قرار دارد افزود: ساماندهی مشکلات باغداران مرکبات نیازمند توجه جدی دولت است.
وی با یادآوری ضرورت رسیدگی به مشکلات باغداران خاطرنشان کرد: دولت باید با توسعه صادرات مرکبات از باغداران حمایت کند چراکه نجات باغداران از ورشکستگی خواسته بحق و منطقی است.
این مسئول پارلمانی با تاکید بر حمایت مجلس از تولیدکنندگان داخلی گفت: حمایت از تولیدکنندگان محصولات باغی و زراعی جزء اولویت های برنامه ریزی در مجلس شورای اسلامی است.
انتهای پیام