خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بهارانه 1401 فروردین یا خرداد برگزار می‌شود- اخبار ادبیات و نشر - اخبار فرهنگی تسنیم

تسنیم | فرهنگی و هنری | یکشنبه، 08 اسفند 1400 - 15:53
معاون فرهنگی وزارت ارشاد از برگزاری طرح بهارانه 1401 در فروردین یا خرداد خبر داد.
كتاب،طرح،كتابفروشي،شهرهاي،برگزار،فصلي،آذر

یاسر احمدوند، معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم،‌ با اشاره به ادامه‌دار بودن طرح‌های فصلی حمایت از کتاب‌فروشی‌ها در سال 1401 گفت: طرح بهارانه کتاب را در بهار سال 1401 برگزار خواهیم کرد.
وی با اشاره به زمان برگزاری این طرح ادامه داد: هنوز زمان دقیق مشخص نشده است،‌ یا در فروردین و قبل از برگزاری نمایشگاه کتاب تهران یا در خرداد و بعد از نمایشگاه کتاب تهران طرح بهارانه را برگزار خواهیم کرد.
آخرین طرح حمایت فصلی در سال 1400 مربوط به پاییزه کتاب است که از 29 آبان آغاز شد و تا سوم آذر در شهرهای بزرگ، به پایان رسید و تا پایان این روز، بیش از 423 هزار جلد کتاب، به ارزش بیشتر از 28 میلیارد تومان به فروش رسید.
در رویکردی تازه از خانه کتاب و ادبیات ایران، این طرح در شهرهای کمتر توسعه یافته تا 8 آذر ادامه یافت.
در این دوره از طرح که با حضور 986 کتابفروشی برگزار شد، 750 کتابفروشی در مراکز استان‌ها و 236 کتابفروشی در شهرستان‌ها بودند.
با پایان طرح در شهرهای بزرگ بر اساس اعلام خانه کتاب و ادبیات ایران، طرح فصلی کتاب در 41 کتابفروشی، در 25 شهر و در 12 استان کشور که کمتر توسعه یافته به حساب می‌آیند تا هشتم آذر ماه ادامه یافت، هنوز آماری درباره این بخش از پاییزه منتشر نشده است اما استان کردستان با پنج شهر و 12 کتابفروشی و خراسان رضوی با چهار کتابفروشی در چهار شهر، بیشترین حضور را در فهرست کتابفروشی‌های شهرهای کم برخوردار را دارند.
زمستانه کتاب در زمستان 1400 برگزار نشده است.
انتهای پیام/