خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیش‌نویس تحریم تسلیحاتی انصارالله روی میز شورای امنیت

ایسنا | بین‌الملل | یکشنبه، 08 اسفند 1400 - 10:45
منابع خبری اعلام کردند شورای امنیت سازمان ملل فردا دوشنبه طرح پیشنهادی امارات برای تحریم تسلیحاتی انصارالله یمن را بررسی می‌کند.
يمن،امارات،تحريم،تسليحاتي،ملل،امنيت

منابع خبری اعلام کردند شورای امنیت سازمان ملل فردا دوشنبه طرح پیشنهادی امارات برای تحریم تسلیحاتی انصارالله یمن را بررسی می‌کند.
به گزارش ایسنا، روزنامه العربی الجدید اعلام کرد؛ قرار است که شورای امنیت سازمان ملل دوشنبه طرح تحریم تسلیحاتی انصارالله را مورد بررسی قرار دهد.
طبق این گزارش، طرح تحریم انصارالله یمن که قرار است فردا به رای گذاشته شود توسط امارات پیشنهاد شده است.
العربی الجدید نوشت: چنین اقدامی تحریم تسلیحاتی سازمان ملل علیه تعدادی از رهبران انصارالله را به کل این جنبش تعمیم می‌دهد و برای تصویب به ۹ رأی موافق نیاز دارد و در غیر این صورت یکی از اعضای دائمی شورای امنیت، یعنی روسیه، آمریکا، انگلیس، فرانسه و چین می‌توانند از حق وتو استفاده کنند.
این پیشنهاد امارات پس از آن مطرح شد که انصارالله یمن ماه گذشته میلادی در پاسخ به تجاوزات روزانه ائتلاف متجاوز عربی به سرکردگی عربستان سعودی و امارات به ملت بی‌گناه یمن حملات پهپادی و موشکی را به قلب ابوظبی و دبی انجام داد.
انتهای پیام