سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان: مناطق آزاد بانه راه‌اندازی شود- اخبار کردستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 08 اسفند 1400 - 10:24
گروه استان‌ها- نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان گفت: راه‌اندازی مناطق آزاد بانه و مریوان سبب توسعه و پیشرفت کردستان می‌شود.
كردستان،استان،ايجاد،سنت،جايگاه،نماينده

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی صبح امروز در جلسه شورای اداری استان کردستان که در استانداری برگزار شد، با بیان اینکه امیدواریم با ایجاد و راه‌اندازی مناطق آزاد توسعه و پیشرفت بیشتر در کردستان ایجاد شود اظهار داشت: این‌ روزها جوانان چشم‌ انتظار ایجاد اشتغال در استان کردستان هستند.
وی با بیان اینکه سه چیز انسان را به هلاکت رسانده و باعث عدم موفقیت و شکست انسان می‌شود گفت: پیمان‌شکنی و عهدشکنی، رهاشدن سنت و تفرقه‌افکنی از جمله کارهایی است که باید از آن دوری کنیم.
نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان با تاکید بر ضرورت خدمت‌رسانی به مردم تصریح کرد: هر فردی که مسئولیتی را برعهده می‌گیرد، باید تمام وجود خود را در آن مسئولیت به‌کار بگیرد.
وی رعایت سنت را تعهد دینی و انقلابی تعبیر کرد و افزود: وقتی مسئولان متوجه و قدردان جایگاه خود نباشند، چه بخواهیم و چه نخواهیم هرحرکتی را درست یا نادرست به پای نظام و اسلام می‌گذارند.
نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان خاطرنشان کرد: امیدوارم هر کدام از ما در جایگاه خود مسئولیت‌پذیر و دنبال خدمتگزاری به مردم باشیم.
انتهای پیام/481/ن