خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خرید جدید یوونتوس به فهرست مصدومان تیم اضافه شد

ایسنا | ورزشی | یکشنبه، 08 اسفند 1400 - 09:39
گزارش های اولیه حاکی از آن است که یوونتوس حداقل دو هفته دنیس زاکریا را به دلیل مصدومیت عضلانی از دست خواهد داد
يوونتوس،يووه،دنيس،ايتاليا،ديدار،فدريكو،زكريا،عضلاني

گزارش های اولیه حاکی از آن است که یوونتوس حداقل دو هفته دنیس زاکریا را به دلیل مصدومیت عضلانی از دست خواهد داد
به گزارش ایسنا و به نقل از فوتبال ایتالیا، یوونتوس در هفته بیست‌وهفتم سری‌آ ایتالیا موفق شد میزبانش امپولی را با نتیجه ۳-۲ شکست دهد.
ولاهوویچ در دقایق ۲+۴۵ و ۶۶ گل زد.
کین در دقیقه ۳۲ دیگر گل یووه را به ثمر رساند تا ۳ امتیاز این دیدار نصیب تیم یووه شود.
با این حال اتفاق بد برای یوونتوس مصدومیت دنیس زکریا است که باعث می شود این بازیکن مدتی از ترکیب تیمش دور باشد.
این بدان معناست که ۹ بازیکن یوونتوس برای بازی چهارشنبه در نیمه نهایی کوپا ایتالیا مقابل فیورنتینا در ورزشگاه آرتیمیو فرانچی غایب هستند.
فدریکو کیزا و کایو خورخه پس از عمل جراحی زانو کل فصل را از دست دادند و وستون مک کنی نیز دو ماه دیگر می تواند به ترکیب تیمش اضافه شود.
پائولو دیبالا، الکس ساندرو، دانیله روگانی، فدریکو برناردسکی، جورجیو کیلینی و دنیس زکریا مشکلات عضلانی دارند و نمی توانند در جام حذفی یووه را همراهی کنند.
یوونتوس همچنین در لیگ قهرمانان اروپا نیز باید در دیدار برگشت در خانه به دیدار ویارئال برود.
بیانکونری در بازی رفت در اسپانیا برابر زیردریایی های زرد به تساوی یک بر یک بسنده کرد.
انتهای پیام