خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 13 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۴۰تن شکرتحویلی دولتی در کهگیلویه و بویراحمد به مردم عرضه نشده است

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 08 اسفند 1400 - 01:00
یاسوج- مدیر کل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۴۰ تن شکر تحویلی دولتی که باید به مردم عرضه می شد، در چرخه مصرف عرضه نشده و از یکی از فروشگاهها کشف و ضبط شد.
دولتي،صالحي،شكر،كالاها

به گزارش خبرنگار مهر، براتعلی صالحی نیا شامگاه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: بخشی از سهمیه‌های دولتی شامل برنج، شکر و سایر اقلام اساسی برای تحویل به استان باید اطلاع رسانی شود.
وی بیان داشت: برخی فروشگاه‌های زنجیره‌ای هیچ گونه اطلاع رسانی در خصوص این کالاها نداشتند.
صالحی تصریح کرد: محموله‌های کشف شده شکر برای استفاده و مصرف در اختیار مردم قرار خواهد گرفت و برخوردهای قانونی با متخلفین انجام می‌شود.
وی با بیان اینکه ارائه کالاهای دولتی در راستای رفاه حال مردم انجام می‌شود، گفت: با توجه به تورم و گرانی‌ها کالاهایی که باید بر سر سفره خانوارها باشد، به نرخ دولتی ارائه می‌شود اما برخی افراد سودجو نمی‌گذارند این کالاها به دست مردم برسد و به هموطنان خود ظلم می‌کنند.