خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ذخیره ۲۵۰ تن پرتقال و سیب شب عید در گلستان

ایسنا | اقتصادی، استان‌ها | شنبه، 07 اسفند 1400 - 18:31
رئیس انجمن حمایت از مصرف کنندگان گلستان با اشاره به اینکه میوه های شب عید از ۲۷ اسفند توزیع خواهد شد، گفت: ۱۰۰ تن سیب و ۱۵۰ تن پرتقال برای توزیع شب عید ذخیره شده است.
مصرف،قيمت،عيد،شب،ميوه،حمايت

ایسنا/گلستان رئیس انجمن حمایت از مصرف کنندگان گلستان با اشاره به اینکه میوه های شب عید از ۲۷ اسفند توزیع خواهد شد، گفت: ۱۰۰ تن سیب و ۱۵۰ تن پرتقال برای توزیع شب عید ذخیره شده است.
علی نعیمی در گفت و گو با ایسنا پیرامون وضعیت ذخیره میوه شب عید، اظهار کرد: در حال حاضر ۱۵۰‌تن پرتغال و ۱۰۰ تن سیب در سردخانه های استان بارگیری شده است.
وی با بیان اینکه از ۲۷ اسفندماه میوه های شب عید در مراکز منتخب توزیع خواهد شد، ادامه داد: برای قیمت گذاری ویژه مصرف کنندگان، جلسه ای با حضور مدیران جهادکشاورزی، سازمان صمت، انجمن حمایت از حقوق مصرف کننده و نمایندگی استانداری تشکیل شده و نهایتا قیمت مناسب اعلام می شود.
رئیس انجمن حمایت از حقوق مصرف کنندگان با تاکید بر اینکه تمام تلاش ما بر این است که قیمت مناسب و منصفانه ای برای استفاده مردم از میوه شب عید در نظر گرفته شود، خاطرنشان کرد: مردم در این حوزه نگرانی خاصی نداشته باشند زیرا تمامی مراحل کار با نظارت در حال انجام‌است.
نعیمی با تاکید بر اینکه طرح درج قیمت تولید کننده به جای قیمت مصرف کننده به نفع مصرف کنندگان است، تصریح کرد: پیش بینی ما این است، حال که ۴ مرحله از این طرح اجرا شده و ۴ هزار قلم در کشور و ۳۰۰ قلم در استان ما تحت حمایت قرار گرفته نتیجه به نفع مصرف کننده بوده و کاهش قیمت داشته باشیم.
انتهای پیام