خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزیران خارجه روسیه و ونزوئلا امروز در مسکو دیدار می کنند

مهر | بین‌الملل | یکشنبه، 15 اردیبهشت 1398 - 10:06
وزیران خارجه روسیه و ونزوئلا امروز یکشنبه در مسکو دیدار و در مورد مهمترین تحولات مربوط به این کشور آمریکای لاتین رایزنی می کنند.
لاوروف،ونزوئلا،خارجه،روسيه،وزير

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تاس، «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه امروز در مسکو میزبان «خورخه آریاسا» همتای ونزوئلایی خود است.
کودتای شکست خورده هفته گذشته در ونزوئلا، اقدامات آمریکا علیه کاراکاس و گسترش روابط مسکو-کاراکاس از مهمترین محورهای مذاکرات لاورف و و آریاسا است.
دیدار لاوروف با وزیر خارجه ونزوئلا در حالی انجام خواهد شد که وزیر خارجه روسیه فردا دوشنبه عازم فنلاند می‌شود تا همراه با «مایک پمپئو» همتای آمریکایی خود در یک نشست شرکت کند.
قرار است در حاشیه این نشست لاوروف و پمپئو با یکدیگر دیدار کنند.
در تحولات ونزوئلا که از بهمن ماه سال گذشته شرایط بحرانی به خود گرفته روسیه از دولت قانونی نیکلاس مادورو و آمریکا از مخالفان وی حمایت می‌کنند.