۵۰ درصد اعتبارات عمرانی استان سمنان تخصیص یافت
سمنان - استاندار سمنان با بیان اینکه اعتبارات عمرانی سال ۹۷ استان ۷۰۰ میلیارد تومان بود، گفت: تنها نیمی از اعتبارات عمرانی یعنی ۳۶۰ میلیارد تومان در نهایت تحقق یافت.

به گزارش خبرنگار مهر، علی رضا آشناگر صبح یکشنبه در جلسه مشترک شورای برنامهریزی و توسعه و ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان سمنان در استانداری با بیان اینکه در سال گذشته اعتبارات عمرانی استان ۷۰۶ میلیارد تومان بود، بیان کرد: از این میزان ۳۶۰ میلیارد تومان یا به عبارت دیگر فقط نیمی از اعتبارات عمرانی ۹۷ تخصیص پیدا کرد.
وی با بیان اینکه اعتبارات هزینهای استان سمنان در سال گذشته نیز ۲۱۶ میلیارد تومان بود، افزود: این اعتبارات خوشبختانه ۱۰۰ درصد تخصیص پیدا کرد.
استاندار سمنان گفت: محدودیت منابع مالی در سال ۹۸ سبب شده تا مدیران دستگاههای اجرایی استان صرفه جویی در تمامی حوزهها را به صورت جدی در دستور کار خود قرار دهند امروز نیاز است مسئولان استانی و شهرستانی با اولویت بندی پروژهها و کاهش هزینههای جاری، در این راستا گام بردارند.
آشناگر با بیان اینکه ۴۱ درصد از بودجه کشور در ردیفهای متفرقه قرار گرفته است و مسئولان استان سمنان نیاز است تا با رایزنی با وزرا، استفاده از سایر این منابع را در دستور کار قرار دهند، بیان کرد: این اعتبارات میتواند تا حد زیادی به اجرای طرحهای درون استان کمک کند.
وی افزود: معاونت عمرانی استانداری همچنین میبایست بر هزینه کرد اعتبارات ارزش افزوده در شهرداریها و دهیاریها نظارت کرده تا این اعتبارات برای هزینههای جاری استفاده نشود و در صورت استفاده از این اعتبارات در محل تعیین شده، سیاستهای تشویقی نیز در نظر گرفته شود.
وی با بیان اینکه استان سمنان بالغ بر ۳۰۰ روز آفتابی در سال دارد که نیاز است تا با همت و تلاش مسئولان استان، از این ظرفیت خدادادی به صورت ویژه در بحث احداث نیروگاههای خورشیدی، استفاده کنیم، بیان کرد: یکی از اولویتهای استان امروز بحث سرمایه گذاری و تسهیل آن است.
استاندار سمنان همچنین گفت: با توجه به آسیبهای ناشی از بارشهای پایان سال گذشته، یکی از اولویتهای دستگاههای اجرایی استان، تعمیر، مرمت و بازسازی زیرساختهایی که دچار آسیب شدهاند باشد.
آشناگر تاکید داشت: فرمانداران به عنوان رؤسای شورای برنامه ریزی شهرستانها، به فعالیتهای کشاورزی، آبخوان داری و آبخیزداری توجه داشته باشند، چرا که این مهم به مواردی چون تأمین آب، جلوگیری از فرسایش خاک و سیل، کمک شایانی خواهد کرد.