خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استارت دوباره تمرین پرسپولیسی‌ها پس از یک روز تعطیلی- اخبار فوتبال ایران - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | شنبه، 07 اسفند 1400 - 15:40
تیم فوتبال پرسپولیس تمرین امروز (شنبه) را در هوایی بهاری، در ورزشگاه شهید کاظمی برگزار کرد.
تمرين،تيم،كادر،بازيكنان،فوتبال،قرمزپوشان،رفسنجان،مس

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از رسانه رسمی باشگاه پرسپولیس، سرخپوشان پایتخت تمرین امروز را از ساعت 13 در ورزشگاه شهید کاظمی و در هوایی مطبوع و دلپذیر زیر نظر کادر فنی آغاز کردند.
* قرمزپوشان بعد از یک روز استراحت، با شادابی و تمرکز بالا در کلیه مراحل تمرین شرکت داشتند.
* بازیکنان ابتدا زیر نظر مربی بدنساز تیم، بدن‌ها را گرم کردند و سپس در قالب دو گروه، کار با توپ کردند و در مراحل بعدی نیز به مرور کارهای تاکتیکی و تیمی و فوتبال هدفمند روی آوردند.
* امید عالیشاه و سیامک نعمتی کماکان زیر نظر کادر پزشکی تیم، برنامه‌های اختصاصی خود را انجام می‌دهند.
سایر بازیکنان هم بدون مشکل در اختیار کادر فنی بودند.
* تمرین امروز 75 دقیقه به طول انجامید و پس از پایان آن، بازیکنان بدن‌ها را سرد و راهی رختکن شدند.
تیم فوتبال پرسپولیس فردا (یکشنبه) آخرین تمرین خود پیش از دیدار برابر مس رفسنجان را برگزار می‌کند و بعد از آن شاگردان گل‌محمدی عازم هتل می‌شوند تا در اردوی پیش از بازی شرکت کنند.
قرمزپوشان پایتخت در هفته بیستم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران (جام خلیج فارس) از ساعت 19 روز دوشنبه در ورزشگاه آزادی میزبان تیم مس رفسنجان خواهند بود.
انتهای پیام/