جزئیات جدیدی از سریال «موسی(ع)»
تهیهکننده سریال «موسی (ع)» جزئیات جدیدی از مراحل ساخت این سریال را عنوان کرد.
تهیهکننده سریال «موسی (ع)» جزئیات جدیدی از مراحل ساخت این سریال را عنوان کرد.
احمد میرعلایی در گفتوگو با ایسنا، از انتخاب بازیگران مجموعه «موسی (ع)» خبر داد و دربارهی نحوه انتخاب آنها در توضیحاتی گفت: این روزها در حال رایزنی برای انتخاب بازیگران این مجموعه هستیم.
با توجه به اینکه حدود ۸۰۰ نقش در این سریال وجود دارد، نوع چیدمان بازیگران و به ویژه بازیگر نقش موسی (ع) را بررسی میکنیم و در حال حاضر در حال گمانه زنی و بررسی انتخاب نوع بازیگران هستیم که آیا از حرفهای استفاده کنیم یا هنرمندان غیرحرفهای و یا آماتور.
وی در ادامه از احتمال حضور بازیگران خارجی در این مجموعه خبر داد و توضیح داد: باتوجه به حجم بالای ۸۰۰ نقش در سریال موسی (ع)، علاقمند هستیم از کشورهای دیگر بازیگر بگیریم و از آنجایی که میخواهیم بازیهال در ایران باشند، در حال بررسی هستیم که ادغامی از هنرمندان داخل، هنرمندان تئاتر و سینما و تلویزیون و یازیگران خارجی و همچنین بازیگران آماتور از شهرستانها استفاده کنیم.
وی در پاسخ به این پرسش که ایا بازیگر نقش «موسی (ع)» انتخاب شده است؟
گفت: هنوز در حال رایزنی هستیم و احتمال یک بازیگر ناشناخته نقش «موسی (ع)» را برعهده بگیرد.
مال شورجه که بر اثر عارضه مغزی در بیمارستان و بخش مراقبتهای ویژه بستری است به گفته تهیهکننده سریال «موسی (ع)» حال عمومی وی در حال حاضر رو به بهبود است.
او در پاسخ به این پرسش که آیا پیش تولید سریال «حضرت موسی (ع)» متوقف خواهد بود نیز توضیح داد: خوشبختانه کار ما متوقف نشده است.
در حال حاضر حال عمومی آقای شورجه خوب است و از مشاورههای ایشان برای ادامه کار و انتخاب بازیگران استفاده میکنیم.
به گزارش ایسنا، ساخت مجموعه الف ویژه «موسی (ع)» و پیشتولید آن از دی ماه ۹۷ گذشته با حضور رئیس سازمان صداوسیما، معاون سیما، رئیس مرکز سیما فیلم، تهیهکننده و کارگردان این مجموعه به طور رسمی آغاز شد، به گفته کارگردان تولید این اثر پنج سالی به طول میانجامد.
انتهای پیام