خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

معاون وزیر صنعت: هیچ کمبودی در کالاهای اساسی و استراتژیک نداریم/قانون مالیات بر ارزش افزوده برای اقلام خوراکی وارداتی منتفی شد- اخبار بوشهر - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 07 اسفند 1400 - 15:13
گروه استان‌ها - معاون وزیر صمت گفت: بر اساس مصوبه شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا اجرا قانون مالیات بر ارزش افزوده برای اقلام خوراکی اساسی وارداتی تا سال 1402 منتفی شد.
بازار،بوشهر،اساسي،قرار،تابش،كمبود،كالا،توزيع،تصريح،استان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، عباس تابش ظهر امروز در جلسه ستاد تنظیم بازار استان بوشهر با بیان اینکه در هیچ کالا اساسی و استراتژیک کمبود وجود ندارد اظهار داشت کالا و محصولات مورد نیاز مردم به میزان مورد نیاز ذخیره شده است.
رئیس سازمان حمایت تولیدکننده و مصرف‌کننده با اشاره به نیاز بازار استان بوشهر به شکر و روغن تصریح کرد: در این راستا هماهنگی لازم برای جبران کمبود کالاهای مورد نیاز شده است.
وی با اشاره به اجرا قانون مالیات بر ارزش افزوده خاطر نشان کرد: براساس مصوبه شورای هماهنگی سران قوا اجرا قانون مالیات بر ارزش افزوده برای اقلام خوراکی اساسی وارداتی تا سال 1402 منتفی است.
معاون وزیر صمت تأمین کالای اساسی را در اولویت دانست و بیان کرد تمهیدات لازم برای تأمین کالاهای اساسی، میوه‌ و تره‌بار برای ایام عید و ماه مبارک رمضان اندیشیده شده است.
تابش با تأکید بر توزیع گوشت قرمز منجمد در بازار استان بوشهر تصریح کرد: به میزان مورد نیاز باید گوشت مرغ و قرمز گرم و منجمد در بازار عرضه شود و برای جبران کمبود و توزیع برنج، شکر و روغن اقدامات لازم انجام شده است.
رئیس سازمان حمایت تولیدکننده و مصرف‌کننده بازرسی و نظارت بازار و کنترل قیمت‌ها را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: نیروهای موجود وزارت صمت و جهاد کشاورزی در عرصه بازرسی و نظارت کفایت نمی‌کند که استفاده از نیروی مردمی بسیج در دستور کار قرار دارد.
وی با توجه به سیستم نظارتی هوشمند در کنترل قیمت کالا و خدمات را مورد تأکید قرار داد و خاطرنشان کرد: خدمات پشتیبانی برای اجرا برنامه‌های نظارتی از سوی دیگر دستگاه‌ها باید مورد استفاده قرار گرفته شود.
تابش از افزایش جرایم متخلفان اقتصادی در عرصه تولید، توزیع، درج قیمت و احتکار خبر داد و بیان کرد: در رسیدگی به پرونده‌های تخلفات اقتصادی باید تسریع و جرایم اتخاذ شده باید اعمال و اجرایی شود.
انتهای پیام/190/ش