سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بارش‌های پراکنده در غرب و شمال اصفهان ادامه دارد

مهر | استان‌ها | شنبه، 07 اسفند 1400 - 13:41
اصفهان- کارشناس اداره کل هواشناسی استان اصفهان گفت: امروز بارش‌های پراکنده در غرب و شمال استان ادامه دارد.
ميليمتر،سانتيگراد،درجه،استان،دماي

ابراهیم هنرمند در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به بارندگی‌های شبانه روز گذشته در سطح استان، اظهار داشت: بیشترین میانگین بارشی به ترتیب از فریدونشهر با ۱۰ میلیمتر، چادگان ۴.۷ میلیمتر، شهر اصفهان چهار میلیمتر، نجف آباد سه میلیمتر، بوئین و میاندشت و مبارکه ۲.۸ میلیمتر، داران ۲.۵ میلیمتر و ورزنه ۹ دهم میلیمتر بوده است.
او با بیان اینکه از فردا یکشنبه جوی به نسبت پایدار در سطح استان حاکم می‌شود، اضافه کرد: موج بارشی جدید از روز پنج شنبه هفته جاری وارد استان خواهد شد.
کارشناس مرکز هواشناسی استان اصفهان با اشاره به اینکه بیشینه دمای هوا در ۲۴ ساعت آینده بین ۲ تا سه درجه سانتیگراد افزایش و کمینه آن بین ۲ تا چهار درجه سانتیگراد کاهش می‌یابد، ادامه داد: بیشینه دمای هوای کلانشهر اصفهان در گرم‌ترین ساعات امروز به ۲۱ درجه سانتیگراد بالای صفر و کمینه آن بامداد فردا به پنج درجه سانتیگراد بالای صفر می‌رسد.
هنرمند اضافه کرد: خوروبیابانک با دمای ۲۸ درجه سانتیگراد بالای صفر و بوئین و میاندشت با دمای ۲ درجه سانتیگراد زیر صفر به ترتیب گرم‌ترین و سردترین نقاط استان پیش‌بینی می‌شود.