خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فعالیت بیش از ۷۲ هزار نفر در حوزه فرش دستبافت آذربایجان غربی

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 07 اسفند 1400 - 11:31
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی از برخورداری حدود ۱۹ هزار نفر قالیباف استان از خدمات بیمه تامین اجتماعی و بیمه صندوق اجتماعی کشاورزی، روستایی و عشایری خبرداد.
استان،فرش،بيمه،اجتماعي،نفر،بابايي،سازمان،قاليبافان،خوي،معدن

ایسنا/آذربایجان غربی رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی از برخورداری حدود ۱۹ هزار نفر قالیباف استان از خدمات بیمه تامین اجتماعی و بیمه صندوق اجتماعی کشاورزی، روستایی و عشایری خبرداد.
غلامرضا بابایی امروز ۷ اسفند ماه در جمع خبرنگاران گفت: حدود ۱۹ هزار نفر قالیباف در این استان از خدمات بیمه تامین اجتماعی و خدمات بیمه صندوق اجتماعی کشاورزی، روستایی و عشایری استفاده می کنند.
وی افزود: در این استان بیش از ۷۲ هزار نفر در حوزه فرش دست بافت مشغول به فعالیت هستند که ۱۲ هزار و ۶۹۹ نفر از این قالیبافان از مزایا و خدمات بیمه تأمین اجتماعی و حدود ۶۰۰۰ نفر نیز از خدمات بیمه صندوق اجتماعی کشاورزی، روستاییان و عشایر بهره مند می‌شوند.
بابایی تصریح کرد: در این استان علاوه بر تولید فرش دست بافت در کارگاه های خانگی ۲۲۷ کارگاه غیر متمرکز با مدیریت متمرکز و هفت مجتمع بزرگ قالیبافی نیز فعال هستند.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی گفت: سالانه ۲۹۰ هزار متر مربع انواع فرش دستبافت در استان تولید شده که حاصل دسترنج این قالیبافان روانه بازارهای داخلی و خارجی می شود.
بابایی خاطرنشان کرد: فرش‌های ریزماهی خوی و افشار تکاب در شمال و جنوب آذربایجان‌غربی در سال ۱۳۸۹ ثبت ملی شده و فرش بافته شده در شهرستان خوی طی سال ۱۳۹۲ به ثبت جهانی رسیده که ثبت جهانی فرش افشار تکابدر سال ۱۴۰۰ محقق شد.
وی اضافه کرد: شهرستان‌های تکاب و خوی مهم‌ترین قطب‌های تولید فرش استان بوده و در کنار آنها فرش‌بافی در شهرهای بوکان، شاهین‌دژ، میاندوآب، مهاباد و ارومیه نیز رواج دارد.
رییس سازمان صمت استان عنوان کرد: با توجه به ظرفیت‌های خوب این استان در حوزه قالی‌بافی برای ایجاد اشتغال زندانیان و خانواده‌های آنان در راستای ایجاد درآمدزایی هم در حین گذراندن محکومیت و هم بعد از آزادی تفاهم نامه ای بین سازمان صنعت، معدن و تجارت و انجمن حمایت از زندانیان استان امضاء و در مرحله اجرا می باشد.
بابایی گفت: در سال جاری تسهیلات قابل توجهی برای توسعه و تجهیزات کاگاه‌های قالیبافی و قالیبافان در نظر گرفته شده است که در مرحله نهایی و ابلاغ است.
انتهای پیام