خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 03 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تشدید نظارت ها بر بازار در چهارمحال و بختیاری

مهر | استان‌ها | شنبه، 07 اسفند 1400 - 11:30
شهرکرد- معاون بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه طرح نظارتی نوروز تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۱ انجام خواهد شد، گفت: نظارت ها بر بازار در استان تشدید می شود.
بازرسي،كالاهاي،نظارت،طرح،نظارتي،مبارزه،جمله،سازمان،كالاي،نور ...

به گزارش خبرگزاری مهر، غلامرضا قائدامینی از آغاز طرح نظارتی ویژه نوروز در استان خبر داد و اظهار کرد: این طرح تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۱ ادامه دارد.
معاون بازرسی، نظارت و مبارزه با کالای قاچاق سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: بازرسی از واحدهای صنفی عرضه‌کننده کالاهای پر تقاضا از جمله کیف، کفش، پوشاک، لوازم خانگی و واحدهای خدماتی از جمله آرایشگاه‌های مردانه و زنانه، کارواش، شرکت‌های حمل و نقل مسافر برون شهری در طرح نظارتی نوروزی سازمان صمت قرار دارد.
وی تصریح کرد: نظارت بر رعایت درصد سود خرده‌فروشی و عمده‌فروشی کالاها، نظارت و بازرسی ویژه بر کالاهای مربوط به حوزه حمل و نقل با توجه به افزایش سفرهای درون و برون‌شهری، برگزاری گشت‌های مشترک تخصصی با ادارات مربوطه از جمله اتاق اصناف، حمل و نقل و پایانه‌ها، تعزیرات حکومتی، علوم پزشکی، مرکز بهداشت و اداره‌کل استاندارد از دیگر برنامه‌هایی است که در دستور کار طرح نظارتی نوروز قرار دارد و از سوی شش اکیپ انجام می‌گیرد.
قائدامینی مطرح کرد: اجرای طرح‌های ضربتی نظارتی با هدف ایجاد بستر لازم جهت رعایت حقوق مصرف‌کنندگان از جمله نظارت بر واحدهای مشمول اجرای طرح نصب برچسب قیمت تولیدکننده بر کالاهای مصرفی، اجرای طرح‌ها و برنامه‌های ویژه بازرسی در خصوص مبارزه با عرضه کالای قاچاق در سطح عرضه، رصد و پایش مستمر انبارها و مراکز نگهداری کالا از طریق سامانه‌های برخط جامع انبارها و جامع تجارت و همچنین حضور فیزیکی بازرسی به منظور جلوگیری از تخلف عرضه کالاهای موردنیاز بازار و مبارزه با احتکار کالا از دیگر برنامه‌های طرح نظارتی نوروز است.
معاون بازرسی، نظارت و مبارزه با کالای قاچاق سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری از انجام هزار و ۱۰۰ مورد بازرسی از بازار استان از ابتدای اسفند تاکنون خبر داد و گفت: در این بازرسی‌ها، ۷۲ مورد گزارش تخلف در حوزه کالاهای سرمایه‌ای شناسایی شده است.
وی افزود: نظارت بر کالاهای اساسی و بخش کشاورزی بر عهده بازرسان سازمان جهاد کشاورزی است.