خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انگلیس به تعلیق روابط با روسیه رای داد

مشرق | بین‌الملل | شنبه، 07 اسفند 1400 - 11:24
وزیر امور خارجه انگلیس اعلام کرد که این کشور در کنار اوکراین و دیگر کشورهای شورای اروپا ایستاد و به تعلیق روابط با روسیه رأی داد.
اوكراين،بريتانيا،انگليس،روسيه،ممنوعيت،روسي

به گزارش مشرق به نقل از گاردین، «لیز تراس»، وزیر امور خارجه انگلیس در توئیتی با اشاره به بحران اوکراین نوشت: «امروز بریتانیا در کنار اوکراین و دیگر کشورهای شورای اروپا ایستاد و به تعلیق روابط با روسیه رأی داد.
حمله روسیه به اوکراین بی‌توجهی پوتین به حاکمیت قانون، دموکراسی و حقوق بشر را آشکار کرده است.
ما از اوکراین حمایت می‌کنیم و این حمله نفرت انگیز را محکوم می‌کنیم».
بیشتر بخوانید: سقوط کی یف یک احتمال واقعی است
همچنین در ادامه واکنش‌ها به بحران اوکراین، انگلیس ممنوعیت سفر هواپیماهای روسی را تمدید کرد.
در همین ارتباط نیز وزیر حمل و نقل انگلیس گفت که ممنوعیت پرواز هواپیماهای روسی در بریتانیا را تمدید کرده و شامل جت‌های خصوصی نیز می‌شود.
دولت انگلیس پیشتر اعلام کرده بود که فرود هواپیمای حامل پرچم روسیه در سراسر بریتانیا را ممنوع کرده است.
«گرانت شاپس»، وزیر حمل و نقل دولت انگلیس در این ارتباط توییت کرد: اقدامات پوتین غیرقانونی است و هر کسی که از تجاوز روسیه به اوکراین منتفع شود، مورد استقبال واقع نمی‌شود.
من ممنوعیت در بریتانیا را تقویت کرده ام تا هیچ جت خصوصی روسی نتواند در حریم هوایی بریتانیا پرواز کند یا فرود آید.