خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محمود عباس: سکوت در قبال اسرائیل، آن را به ارتکاب جنایت‌های بیشتر تشویق می‌کند

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | یکشنبه، 15 اردیبهشت 1398 - 09:35
رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین از جامعه بین‌المللی خواست سکوت خود را در قبال جنایات رژیم صهیونیستی بشکند، چرا که این سکوت موجب تشویق تل‌آویو به ارتکاب جنایت‌های بیشتر می‌شود.
فلسطين،غزه،نوار،صهيونيستي

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه تلویزیونی الحدث، محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین، حملات هوایی فزاینده ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه را محکوم کرد و از جامعه جهانی خواست از ملت فلسطین حمایت کند.
او گفت: این سکوت در برابر جنایت‌های اسرائیل و اقدامات این رژیم در نقض قوانین بین المللی، آن را به ارتکاب جنایت‌های بیشتر در حق فلسطینی‌ها تشویق می‌کند.
دولت فلسطین هم از سازمان ملل خواست برای متوقف کردن تجاوزگری رزیم صهیونیستی در نوار غزه فورا وارد عمل شود.
انتهای پیام/